Αγάπησε το ρόλο του γονιού – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Αγάπησε το ρόλο του γονιού

Όσο πιο υγιείς είναι οι “ρίζες” τόσο πιο υγιή “καρπό” θα δώσουν. Aν υποθέσουμε πως κάθε οικογένεια είναι ένας νέος σπόρος, που καλλιεργείται με την ελπίδα πως ο καρπός που θα γεννηθεί θα είναι δυνατός, υγιής και ανθεκτικός, στην περίπτωση της οικογένειας θα μπορούσαμε να πούμε πως οι γονείς είναι οι “ρίζες” αυτού του νέου σπόρου και τα παιδιά ο “καρπός” του.

“Το Σχολείο Αλλιώς” ξεκινά τη συνεργασία του με τον ψυχολόγο-ψυχοθεραπευτή Λευτέρη Κομπατσιάρη.

Σε μια εποχή που όλα αλλάζουν ραγδαία και οι απαιτήσεις αυξάνονται, εμείς οι γονείς νιώθουμε συχνά αβοήθητοι να διαχειριστούμε τις καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν με τα παιδιά μας. Η συμμετοχή στις σχολές γονέων δίνει τη δυνατότητα της εμπειρίας της συμμετοχής σε ομάδα, η οποία δεν παρέχει μόνο πλούσιες ιδέες και γνώσεις, αλλά μέσα από βιωματικές ασκήσεις, ανοιχτή συζήτηση, ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών, ατομικές και ομαδικές ασκήσεις, βοηθάει τους συμμετέχοντες να επικοινωνούν ουσιαστικά, να εξελίσσονται και να διαφοροποιούνται. Με αυτό τον τρόπο οι γονείς ενδυναμώνονται και αποκομίζουν ευχαρίστηση και χαρά από την άσκηση του ρόλου τους.

Στις 14/02 ο Λευτέρης θα είναι εδώ για να ακούσει τους προβληματισμούς και τις ανάγκες των γονέων σχετικά με το μεγάλωμα των παιδιών τους.
Θα εξηγήσει τι είναι η Σχολή Γονέων και ποιο θα είναι το πλαίσιο λειτουργίας.

Χρήσιμες πληροφορίες

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Ώρα: 21.15 

Είσοδος ελεύθερη

Κρατήσεις θέσεων στο 2310 447868. Θέσεις περιορισμένες.

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

διαφήμιση

Πληροφορίες χώρου

Το σχολείο αλλιώς

Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ)

Στρ. Σαράφη 48Δ, 55132, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 447 868

Links: Website, Facebook

Προβολή στους Χάρτες Google

Τι υπάρχει κοντά

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.