83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης – Πυγολαμπίδες
Skip to content

83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η ΔΕΘ, έρχεται στην 83η διοργάνωσή της, από τις 8 έως τις 16 Σεπτεμβρίου του 2018, να γράψει ένα ακόμα λαμπρό κεφάλαιο στην ιστορία της.  Η εξωστρέφεια και ο δυναμισμός της ελληνικής οικονομίας, οι επιχειρήσεις που αναπτύσσονται από όλη την χώρα, οι ξένες συμμετοχές και ένα πολύ πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων συνθέτουν το σκηνικό της 83ης ΔΕΘΤιμώμενη Χώρα στην 83η ΔΕΘ θα είναι οι ΗΠΑ και στο επίκεντρο της αμερικανικής παρουσίας θα βρεθεί η καινοτομία και η τεχνολογία, ενώ κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα παρουσιαστούν καινοτομίες επιχειρήσεων από τις ΗΠΑ που «συστήνονται» για πρώτη φορά στο κοινό της Ελλάδας, ίσως και της Ευρώπης.

Ψηφιακή Ελλάδα

Ένα θεματικό πάρκο με περισσότερες από 100 νεοφυείς επιχειρήσεις (start ups) και τίτλο «Ψηφιακή Ελλάδα (Digital Greece)» οργανώνει στο πλαίσιο της 83ης ΔΕΘ το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης (ΨΗΠΤΕ). Το εν λόγω θεματικό πάρκο συγκεντρώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το σύνολο της start up κοινότητας και καταλαμβάνει ολόκληρο το περίπτερο 12, το δεύτερο μεγαλύτερο περίπτερο του Διεθνούς Εκθεσιακού και Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλονίκης (συνολικού εμβαδού περίπου 3.000 τ.μ.).

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ.

 

the Mindspark

Στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου του 2018 θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 83ης ΔΕΘ το «the Mindspark», το μεγαλύτερο event για το μάρκετινγκ, τη δημιουργικότητα και την καινοτόμο σκέψη, σε ένα διήμερο γνώσης, έμπνευσης και ανακάλυψης.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ.

Μουσείο Άγριας Δύσης

Οι καουμπόηδες από την Άγρια Δύση της Αμερικής φτάνουν στην 83η ΔΕΘ, ιππεύουν ακούραστα, πετούν λάσο και μαρκάρουν τα ζώα σε έναν κόσμο όπου η πραγματικότητα είναι πιο συναρπαστική από τη φαντασία… Το δικό της Μουσείο Άγριας Δύσης αποκτά η 83η ΔΕΘ, που θα ταξιδέψει τους επισκέπτες σε μια εποχή κατά την οποία οι σκληροί πιστολάδες, τα ροντέο, οι σερίφηδες και οι χρυσοθήρες ήταν η καθημερινότητα στο θρυλικό Φαρ Ουέστ. Πρόκειται για ένα πρότζεκτ της ΔΕΘ-Helexpo στο πλαίσιο των δράσεων για την Τιμώμενη Χώρα, που φέτος είναι οι ΗΠΑ.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ.

 

Hall of Games

Το HALL OF GAMES διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στα πλαίσια της 83ης ΔΕΘ.

Πρόκειται για ένα entertainment venue που θα λειτουργήσει στα πλαίσια της 83ης ΔΕΘ, στο περίπτερο 17 από 8-16/9/2018.

Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες αφού θα υπάρχει παρουσίαση και αναδρομή από τα παλαιά arcade games που μεγάλωσε η προηγούμενη γενιά έως και virtual reality που ζει η σημερινή.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ.

 

Cheapart

Για 5η χρονιά, η CHEAPART θα βρίσκεται μέσα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης από τις 8 – 16 Σεπτεμβρίου, για να υποδεχθεί τους φιλότεχνους και το κοινό της πόλης με τα έργα δεκάδων Ελλήνων και διεθνών καλλιτεχνών από 8 χώρες.Το περίπτερο της CHEAPART επισκέπτονται κάθε χρόνο πάνω από 15.000 άτομα, όπου παρουσιάζονται εκατοντάδες έργα σε περισσότερους από 260.000 επισκέπτες της ΔΕΘ, ιδιώτες και επιχειρηματίες.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ.

 

1η Smoke Free ΔΕΘ

Φέτος, η ΔΕΘ, που – από την ίδρυσή της – έχει συνδέσει την λειτουργία της με την καινοτομία, πάει ένα ακόμα βήμα μπροστά: Εφαρμόζει απόλυτα τη νομοθεσία περί μη καπνίσματος στους δημόσιους εσωτερικούς χώρους και λέει ΟΧΙ στον καπνό του τσιγάρου και στους υπόλοιπους χώρους. Γίνεται SMOKE FREE.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων της 83ης Δ.Ε.Θ. θα το βρείτε  ΕΔΩ.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά ΕΔΩ.

Χρήσιμες πληροφορίες

ΕΝΑΡΞΗ: 8/9/2018
ΛΗΞΗ: 16/9/2018

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 8/9: 10:00-22:00
ΚΥΡΙΑΚΗ 9/9: 10:00-22:00
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ: 16:00-22:00
ΣΑΒΒΑΤΟ 15/9 & ΚΥΡΙΑΚΗ 16/9: 10:00-22:00

Εισιτήριο 83ης ΔΕΘ

Γενική είσοδος: 7,00€
Mέχρι τις 18.00: 5,00 € (μειωμένο εισιτήριο που αφορά επισκέπτες που εκδίδουν το εισιτήριο τους έως τις 18.00, καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής)
Οικογενειακό εισιτήριο (4 ατόμων): 20,00€
Εισιτήριο Πολυτέκνων-Τριτέκνων-ΑΜΕΑ: 5,00€
Η έκδοση του εισιτηρίου πραγματοποιείται με την επίδειξη σχετικής ταυτότητας ή κάρτας μέλους.
Παιδιά κάτω των τεσσάρων ετών δεν πληρώνουν εισιτήριο. Ωστόσο, η είσοδός τους επιτρέπεται μόνο με την συνοδεία ενήλικα.

 

 

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

Πληροφορίες χώρου

ΔΕΘ – Helexpo

Εγνατίας 154, 54636, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 231 029 1111

Links: Website

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.