1ος Αγώνας Δρόμου Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» – Πυγολαμπίδες
Skip to content

1ος Αγώνας Δρόμου Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»

De La Salle Running Race

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ», γιορτάζοντας τα 130 χρόνια από την ίδρυσή του, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διεξαγωγή του 1ου αγώνα δρόμου των 5 χιλιομέτρων “De La Salle Running Race”, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 5 Μαΐου 2018.

Ο αγώνας δρόμου, ο οποίος απευθύνεται σε μαθητές, γονείς και κηδεμόνες, διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό, απόφοιτους και όλους τους φίλους του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», θα διεξαχθεί στο δάσος του Σέιχ Σου, σε μια πανέμορφη ορεινή διαδρομή, μέσα στην καταπράσινη φύση και τον καθαρό αέρα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον σύνδεσμο.

Το Κολέγιο “ΔΕΛΑΣΑΛ” είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ο οποίος ανήκει στο παγκόσμιο εκπαιδευτικό δίκτυο LaSalle. Λειτουργεί από το 1888, προσφέροντας αγωγή και ουσιαστική παιδεία σε μαθητές από τον Παιδικό Σταθμό έως και το Λύκειο.

Χρήσιμες πληροφορίες

Σάββατο 5 Μαΐου 2018
Ώρα εκκίνησης: 11.30
Τόπος διεξαγωγής: Άλσος Σέιχ Σου
Εκκίνηση: Από το Ρετζίκι, επί της οδού Παπανικολάου (7,7 χλμ. Θεσ/νίκης – Ασβεστοχωρίου).
Τερματισμός: Διασταύρωση Λεωφόρου Παπανικολάου με την οδό Νερόμυλων, Πεύκα – Ρετζίκι (πρατήριο Shell).
Ώρα προσέλευσης: Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο της εκκίνησης, το αργότερο 30 λεπτά πριν από την εκκίνηση.
Κόστος Συμμετοχής: 5€
Δικαίωμα συμμετοχής: Στους αγώνες  μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όλοι ανεξαιρέτως, αθλητές και περιπατητές, ανεξαρτήτως επιπέδου φυσικής κατάστασης.
Στον αγώνα μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, ενώ όσοι έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος την ηλικίας τους και μέχρι το 18ο έτος θα πρέπει να  προσκομίσουν έγγραφη συγκατάθεση των γονέων τους.

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

διαφήμιση

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.