10 Χρόνια Χορωδείο, η Μουσική και ο Χορός θυμούνται – Πυγολαμπίδες
Skip to content

10 Χρόνια Χορωδείο, η Μουσική και ο Χορός θυμούνται

Η Σχολή Μουσικής και Χορού «Χορωδείο» παρουσιάζει την μουσικοχορευτική παράσταση «10 Χρόνια Χορωδείο, η Μουσική και ο Χορός θυμούνται» την Κυριακή 3 Ιουνίου στις 20:00 στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης.

Πρωταγωνιστές της παράστασης είναι όλοι οι μαθητές μουσικής και χορού της σχολής, οι οποίοι με την βοήθεια των δασκάλων τους θα παρουσιάσουν ένα έργο στο οποίο μουσική, χορός και θέατρο γίνονται ένα…και το αποτέλεσμα μοναδικό!

Υπόθεση έργου

Η Σχολή Μουσικής και Χορού “ΧΟΡΩΔΕΙΟ” γιορτάζει τα 10 χρόνια λειτουργίας της και καλεί το κοινό σε ένα ταξίδι με πρωταγωνιστές την μουσική και τον χορό, όπου άλλοι θα γνωρίσουν, άλλοι θα θυμηθούν και άλλοι θα αναπολήσουν στιγμές από την πορεία της σχολής μέχρι σήμερα.

Λίγα λόγια για τη σχολή

Η Σχολή: Η Σχολή Μουσικής και Χορού «Χορωδείο» λειτουργεί από το 2008 στον Άγιο Ιωάννη Καλαμαριάς σε έναν ευχάριστο και φιλικό χώρο 240τ.μ. Η πρωταρχική σκέψη ήταν o συνδυασμός της μουσικής με τον χορό, δύο έννοιες αλληλένδετες όπου η μία συμπληρώνει την άλλη. Ο χορός δεν υφίσταται χωρίς μουσική και η μουσική ενσαρκώνεται με τον χορό. Έμπειροι και γεμάτοι όρεξη για διδασκαλία καθηγητές αναλαμβάνουν να μεταδώσουν τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες την μαγεία αυτών των δύο τεχνών. Το όραμα και η φιλοσοφία της σχολής αποδεικνύονται εμπράκτως με τις μοναδικές στο είδος τους παραστάσεις οι οποίες πραγματοποιούνται στο τέλος κάθε σχολικής χρονιάς.

Χρήσιμες πληροφορίες

Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Ώρα: 20.00

Γενικη είσοδος: 8 ευρώ πλατεία,θεωρεία/ 5 ευρώ εξώστης

Προπώληση εισιτηρίων: Στη γραμματεία της Σχολής και στο θέατρο πριν την παράσταση.

Πληροφορίες: 2310 480890

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

διαφήμιση

Πληροφορίες χώρου

Βασιλικό Θέατρο

Λευκός Πύργος , Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2315 200000

Προβολή στους Χάρτες Google

Τι υπάρχει κοντά

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.