Ημερολόγιο – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Το Μουσείο Κοτσανά παρουσιάζει στο Panorama Digital Theatre την πλήρη συλλογή των εμβληματικών του εκθεμάτων, μία εντυπωσιακή πολιτιστική και επιστημονική πρόταση που φωτίζει το λιγότερο γνωστό, αλλά συγκλονιστικό, τεχνολογικό θαύμα του αρχαιοελληνικού πολιτισμού.

Η φωτογραφία και οι πειραματισμοί του διάσημου εκπροσώπου της σχολής BauhausLászló Monoly-Nagy (1895-1946) βρίσκονται στο επίκεντρο της νέας έκθεσης με τίτλο «László Moholy-Nagy. Light Play» που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο MOMUS-Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης, από τις 13 Ιουνίου έως τις 15 Νοεμβρίου 2026.

Ο Δήμος Παύλου Μελά δίνει καλοκαιρινό ραντεβού στον αγαπημένο δημοτικό θερινό κινηματογράφο «Τζένη Καρέζη»,  από τις 2 Ιουλίου έως τις 2 Σεπτεμβρίου 2026.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης – Δημοτική Πινακοθήκη εγκαινιάζει την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2026 και ώρα 20:00 την έκθεση ζωγραφικής των Πολυξένης Αδάμ – Βελένη και Βούλας Σαρικάκη, με τίτλο ΑΝΘΕΩΝ πΟΙΗΣΗ.

Ανακάλυψε ακόμα περισσότερες εκδηλώσεις και δραστηριότητες για παιδιά!