Η σοφία βρίσκεται στα βουναλάκια από άμμο – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Η σοφία βρίσκεται στα βουναλάκια από άμμο

Σήμερα πήγαμε με την Ολυμπία να παραλάβουμε τον αγαπημένο της ξάδερφο από το σχολείο. Πηγαίνει φέτος στα νήπια. Συγκινήθηκα τόσο πολύ όταν είδα τα ματάκια του, που μεγάλωσαν και που ήταν γεμάτα αγάπη και ανυπομονησία, να δει κάποιον να τον παραλαμβάνει, να του πει τα κατορθώματά του!!

Όλα τα παιδάκια ανυπομονούσαν.

Η Ολυμπία με τις λιγοστές λέξεις που προφέρει, φώναζε “άννη, άννη, έλα” και αυτός χαμογελαστός αλλά και καμαρωτός, λίγο πιο “ψηλός” από όσο ήταν μερικές μέρες πριν, έλεγε όλο εγκράτεια: “Καλά βρε Ολυμπία, περίμενε, μην κάνεις έτσι”

Και μετά μας έδειξε αυτό.

giannis sxoleio

Και πριν καλά καλά προλάβω να With your L’s you’ll get a book called The online defensive driving course Companion. το διαβάσω με πήραν τα κλάματα.

Έντονη συγκίνηση. Γιατί;

Γιατί η σοφία βρίσκεται στα μικρά βουναλάκια από άμμο. Στις καθημερινές αγκαλιές. Στην οικογένειά μας. Στο γάλα της μαμάς.  Στις βόλτες μας. Στο πρωινό που παίρνουμε μαζί. Στα απλά, μικρά και ουσιαστικά.

Γιατί η ζωή είναι στο εδώ και όχι στο κάποτε.

Με αυτή την ασύλληπτη στιγμή που μου πρόσφερε σήμερα ο αγαπημένος μου ανηψιός και την υπενθύμιση των απλών και ουσιαστικών να σας ευχηθώ και εγώ από την πλευρά μου Καλή Σχολική Χρονιά.

Σας παρακαλώ να θυμάστε να παίζετε! Να βρισκόμαστε εκεί έξω και να γελάμε!

Και για να γελάσουμε σας αφιερώνω και αυτό! Μετά από το σχολείο ο Γιάννης αποφάσισε να κάνει μανικιούρ στην αγαπημένη του ξαδέρφη. Είμαστε στο twentynails, όπου μαμά και αδερφός (δικοί μου) μας περιποιούνται όταν το αποφασίσουμε!

giannis kai olympia

Οι "πυγολαμπίδες" είναι ένας χώρος μαγικός για όλους εκείνους τους μεγάλους που νιώθουν ακόμα μικροί και που πιστεύουν ότι θα παραμείνουν έτσι για πάντα. Είμαι η Ιωάννα και πιστεύω πως τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Γράψτε το σχόλιό σας

  • zoi

    Εδώ συγκινηθήκαμε εμείς, οι έξω, δε θα συγκινηθεί η θεία;!
    Πολύ όμορφο post..!

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.