PlayTogether: Βρέφη και νήπια έχουν το στέκι τους! – Πυγολαμπίδες
Skip to content

PlayTogether: Βρέφη και νήπια έχουν το στέκι τους!

Γράφει η  Ιωάννα Σεραφειμίδου

Να σας συστήσω τη Γιώτα και τη Μαρία, τα κορίτσια του PlayTogether!

Το PlayTogether είναι ένας μοναδικός και ιδιαίτερος χώρος, στην περιοχή της Κάτω Τούμπας, ο οποίος δημιουργήθηκε πριν από μερικά χρόνια από τη Δέσποινα Χαλά, για τα πολύ μικρά μωράκια και τους γονείς τους. Εδώ και λίγους μήνες (Οκτώβριος 2019) πήραν τη σκυτάλη από τη Δέσποινα, η Γιώτα και η Μαρία και ανέλαβαν ένα νέο εγχείρημα στη ζωή τους.

Το Playtogether δεν είναι ένας συνηθισμένος παιδότοπος. Πρόκειται για έναν ασφαλή χώρο παιχνιδιού για βρέφη και νήπια, όπου προωθείται το ήρεμο, δημιουργικό και ελεύθερο παιχνίδι παρέα με τους γονείς. Έτσι, ο γονιός μπορεί να συμμετέχει στο παιχνίδι του παιδιού του ή να απολαύσει το ρόφημά του. Ο ελεύθερος χρόνος για παιχνίδι, σε συνδυασμό με τις δημιουργικές δραστηριότητες, που διοργανώνονται στον χώρο, προσφέρουν ποιοτικό χρόνο και τα κατάλληλα ερεθίσματα ώστε τα παιδιά να αναπτύξουν τη φαντασία τους και να ανακαλύψουν τον κόσμο που μόλις αντικρίζουν.

Η Μαρία και η Γιώτα λοιπόν, πατώντας πάνω στον δρόμο που άνοιξε η Δέσποινα, έρχονται να φέρουν τις δικές τους φρέσκες ιδέες στο ήδη αγαπητό PlayTogether. Τα κορίτσια δεν είναι τυχαία οι νέες ιδιοκτήτριες του χώρου! Ως επαγγελματίες παιδαγωγοί έχουν πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας και το πιο σημαντικό είναι ότι θα τις δείτε πάντα να σας καλωσορίζουν στον χώρο τους με χαμόγελο και διάθεση για παιχνίδι.

 

Τι μπορούν να κάνουν γονείς και μωράκια στο χώρο του PlayTogether:

  • να απολαμβάνουν το παιχνίδι παρέα.
  • να ανακαλύπτουν τη χαρά της δημιουργίας συμμετέχοντας στις δράσεις και τα επιμορφωτικά προγράμματα του χώρου.
  • να μοιράζονται ποιοτικό χρόνο και εμπειρίες.

 

Σημαντικές πληροφορίες για το PlayTogether:
  • Το καλύτερο παιχνίδι γίνεται μόνο με καλτσάκια: Το PlayTogether είναι παιδότοπος που γονείς και μωράκια αφήνουν τα παπουτσάκια τους στην είσοδο και απολαμβάνουν τα παιχνίδια τους σε καθαρό δάπεδο.
  • Μόνο με Αγάπη και Σεβασμό: Απαγορεύεται στον χώρο αυστηρά η σωματική και λεκτική βία.
  • Προσεγμένο και Υγιεινό Μενού: Το μενού που προσφέρεται στα παιδάκια είναι χωρίς ζάχαρη και χωρίς συντηρητικά, ενώ υπάρχουν και επιλογές σε προϊόντα απαλλαγμένα από γλουτένη.
  • Με την πιστοποίηση της ΕΒΕΤΑΜ: Ο χώρος είναι πιστοποιημένος για την ασφάλειά του, από την ΕΒΕΤΑΜ.
  • Υπάρχει εύκολη πρόσβαση για άτομα με κινητικές δυσκολίες καθώς και ξεχωριστό WC για ΑΜΕΑ.

 

Ο χώρος φιλοξενεί:

  • Δημιουργικές δραστηριότητες για γονείς και βρέφη/νήπια (3 μηνών – 5 ετών)
  • Ενημερωτικές συναντήσεις
  • Παραστάσεις
  • Πάρτι
  • Εκδηλώσεις

Στο Playtogether διοργανώνονται πολύ συχνά εκδηλώσεις και δρώμενα για τα βρέφη και τα μωράκια αλλά και τους γονείς τους. Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις του PlayTogether εδώ, αλλά μην παραλείψετε να το ακολουθήστε και στο Facebook και το Instagram!

 

Photo credits: arteditre.gr
#piglampidesadvertorial

Οι "πυγολαμπίδες" είναι ένας χώρος μαγικός για όλους εκείνους τους μεγάλους που νιώθουν ακόμα μικροί και που πιστεύουν ότι θα παραμείνουν έτσι για πάντα. Είμαι η Ιωάννα και πιστεύω πως τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.