PlayLab: ένας χώρος στα δυτικά της πόλης, που σε γεμίζει αισιοδοξία! – Πυγολαμπίδες
Skip to content

PlayLab: ένας χώρος στα δυτικά της πόλης, που σε γεμίζει αισιοδοξία!

Γράφει η Ιωάννα Σεραφειμίδου | www.pigolampides.gr

Κυρίες και Κύριοι!

Σας παρουσιάζω τη Φωτεινή και τη Νατάσα. Τη Νατάσα και τη Φωτεινή. Δύο νέα, φωτεινά και ικανά κορίτσια που κατάφεραν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα! Μη φανταστείτε κάπου μακριά από εδώ, όχι! Zουν και κινούνται ανάμεσά μας!

Η ιστορία ξεκινάει με μια φιλία που κρατάει πολλά χρόνια και σηματοδοτείται από τις κοινές τους σπουδές στη Φιλοσοφική. Εκεί γνωρίστηκαν, ταίριαξαν και άρχισαν να μοιράζονται τις κοινές τους αντιλήψεις για την εκπαίδευση αλλά και τη ζωή.

Η Φωτεινή έκανε στη συνέχεια Μεταπτυχιακό στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία και η Νατάσα στη Σχολική Ψυχολογία.  Ενώ η Φωτεινή αποκτούσε εμπειρία στην εκπαίδευση και διδασκαλία παιδιών όλων των σχολικών βαθμίδων (και αποκτούσε και τη δική της οικογένεια) η Νατάσα, παράλληλα με το έργο της στo «Make A wish Greece», έκανε μετεκπαίδευση στην ψυχοθεραπευτική προσέγγιση, Playtherapy – Παιγνιοθεραπεία, την οποία και ασκεί σήμερα με μεγάλη αγάπη.

 

 

Τον Οκτώβριο του 2018 δημιούργησαν το PlayLab, μετά από προσεκτική αναζήτηση, ως ένα πολυεπίπεδο κέντρο δημιουργίας και έκφρασης των παιδιών. Βρίσκεται στην καρδιά του Ευόσμου, στα Δυτικά της πόλης, σε ένα φωτεινό, παραδεισένιο χώρο, με μίνιμαλ αισθητική και καλοσχεδιασμένες γωνιές που ενισχύουν το παιχνίδι και την εξερεύνηση.

Και οι δυο φέρνουν μέσα στο PlayLab τη γνώση τους, την εμπειρία τους, την αγάπη τους για τα παιδιά, τους ανθρώπους και το παιχνίδι της ζωής. Αρκεί να τις γνωρίσεις για να καταλάβεις τις αποσκευές που κουβαλούν μαζί τους!

 

 

Το PlayLab δεν είναι ένας απλός χώρος δημιουργικής απασχόλησης. Το PlayLab είναι μια ολόκληρη φιλοσοφία. Εδώ θα βρεις ένα πλούσιο και δομημένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων για παιδιά από 10 μηνών έως 12 ετών με στόχο μια πολύπλευρη και ολιστική ανάπτυξη της προσωπικότητας του παιδιού.

Όμως εδώ οι γονείς δε μένουν απ’ έξω. Σκοπός του PlayLab είναι να τους ενσωματώσει στο παιχνίδι και στη δημιουργική ανάπτυξη των παιδιών τους και να τους προσφέρει, με παιγνιώδη τρόπο, τα εργαλεία για να αποκωδικοποιήσουν τις συμπεριφορές των παιδιών τους αλλά και να χαρούν τη ζωή μαζί με αυτά.

Στόχος και όραμα του PlayLab είναι μικροί και μεγάλοι να μαθαίνουν και να αγαπούν τον εαυτό τους και να εκφράζουν το μέγιστο δυναμικό τους, μέσα από το παιχνίδι και τη δημιουργική έκφραση.

 

Στο PlayLab θα ανακαλύψεις ακόμα:

  • Βιωματικά group εφήβων – «ταξίδια αυτογνωσίας»
  • Βιωματικά group γονέων – «εμείς & τα παιδιά μας»
  • Ψυχοθεραπεία/ Παιγνιοθεραπεία παιδιών & εφήβων
  • Συμβουλευτική γονέων
  • Σεμινάρια
  • Εκδηλώσεις/ Party

 

Είστε όλοι καλεσμένοι για μια γνωριμία με το PlayLab, όπου η Νατάσα και η Φωτεινή θα χαρούν να σας υποδεχτούν, να σας ξεναγήσουν και να μοιραστούν μαζί σας τη φιλοσοφία τους. Εδώ θα βρείτε όλα τα τμήματά τους και το πρόγραμμα της χρονιάς.

 

Τι περιμένεις;

 

 

Περισσότερες πληροφορίες για το PlayLab και τα τμήματά του θα βρεις εδώ. 

 

 

Photo credits: arteditre.gr

#piglampidesadvertorial

 

Οι "πυγολαμπίδες" είναι ένας χώρος μαγικός για όλους εκείνους τους μεγάλους που νιώθουν ακόμα μικροί και που πιστεύουν ότι θα παραμείνουν έτσι για πάντα. Είμαι η Ιωάννα και πιστεύω πως τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.