Πλαστικά στην παραλία; Ο καθένας από εμάς μπορεί να κάνει την αλλαγή! – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Πλαστικά στην παραλία; Ο καθένας από εμάς μπορεί να κάνει την αλλαγή!

Οι Πυγολαμπίδες και το The Paper Boat υπό τον συντονισμό της εταιρείας Tero και της βιολόγου Lucia Fanini (συνεργάτιδα του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών) ξεκινάνε δράσεις στα πλαίσια του έργου «Networking against plastic pollution» που θα διαρκέσει έως και τον Νοέμβριο του 2019. Στόχος μας είναι να ευαισθητοποιήσουμε τις ελληνικές οικογένειες και τους τοπικούς φορείς για την θαλάσσια ρύπανση από πλαστικά, ένα θέμα που απασχολεί ιδιαίτερα τους επιστήμονες αλλά χρειάζεται και τη δική μας συμβολή. 

Το The Paper Boat άνοιξε «πράσινα» πανιά και σε καλεί σε ένα συναρπαστικό ταξίδι εξερεύνησης και ανταλλαγής ιδεών ώστε να ανακαλύψεις μαζί με την οικογένειά σου τον δικό σου δρόμο στην μείωση της «πλαστικής ρύπανσης». Ξεκινάμε έναν ανοικτό διάλογο με όλους εσάς και σας καλούμε να συμμετάσχετε ενεργά σε θεματικές δράσεις (challenges) που θα οργανώνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Πάρε μέρος στον πρώτο μας διαγωνισμό και μάθε 10 ιδέες για μία παραλία χωρίς πλαστικά! Ενημερώσου για το περιβάλλον, κινητοποιήσου και διεκδίκησε δώρα ως ανταμοιβή για την προσπάθεια της οικογένειας σου! Τα δώρα προσφέρει η εταιρεία kidox.gr!

Περισσότερα στο The Paper Boat!

Το έργο χρηματοδοτείται από την κοινή πρωτοβουλία «Beyond Plastic Med initiative (BeMed)» των οργανισμών Prince Albert II of Monaco Foundation, Tara Expeditions Foundation, Surfrider Foundation Europe και Mava Foundation

       

Οι "πυγολαμπίδες" είναι ένας χώρος μαγικός για όλους εκείνους τους μεγάλους που νιώθουν ακόμα μικροί και που πιστεύουν ότι θα παραμείνουν έτσι για πάντα. Είμαι η Ιωάννα και πιστεύω πως τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.