LearningTube: παίζουμε μαθαίνοντας – Πυγολαμπίδες
Skip to content

LearningTube: παίζουμε μαθαίνοντας

Γράφει η Ιωάννα Σεραφειμίδου | www.pigolampides.gr

Τα LearningTube είναι μια νέα σειρά εκπαιδευτικών παιχνιδιών που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους και συνδυάζουν εξαιρετικά την ψυχαγωγία με τη μάθηση!

Πίσω από τα LearningTube βρίσκονται δύο άνθρωποι εμπνευσμένοι, που μαζί με την ομάδα τους, δημιουργούν για λογαριασμό μεγάλων εταιριών, επιτραπέζια παιχνίδια από το 2009. Αυτή τη φορά αποφάσισαν να δημιουργήσουν τη δική τους σειρά παιχνιδιών, που είναι εξολοκλήρου ελληνική, καθώς όλα τα στάδια της παραγωγής  και συναρμολόγησης πραγματοποιούνται στη χώρα μας, στα γραφεία της εταιρείας, στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για μια σειρά διασκεδαστικών παιχνιδιών που απαιτούν ταχύτητα, αντίληψη και καλή μνήμη! Το κάθε παιχνίδι αποτελείται από 63 κάρτες, πάνω στις οποίες υπάρχουν εικόνες και πληροφορίες από την εκάστοτε ενότητα.  Η σειρά διατίθεται σε 4 θεματικές: οι σημαίες του κόσμου, οι πρωτεύουσες του κόσμου, οι εφευρέτες  του κόσμου και τα μνημεία του κόσμου. Ταυτόχρονα είναι η πρώτη σειρά παιχνιδιών όπου το παιχνίδι δεν σταμάτα στις κάρτες του παιχνιδιού αλλά συνεχίζεται online, σε βάση δεδομένων που εμπλουτίζεται και ανανεώνεται διαρκώς με νέες κάρτες – ερωτήσεις.

Γνώρισα από κοντά μια εκ των δύο εμπνευστών του παιχνιδιού, την Κατερίνα, η οποία μου μίλησε με όλον τον ενθουσιασμό που διακατέχει τον δημιουργό μιας ιδέας και  πραγματικά με παρέσυρε μαζί της. Εντυπωσιάζομαι πάντα με τους ανθρώπους που κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους και καινοτομούν,  ιδιαίτερα σε αυτή την περίοδο που διανύουμε στη χώρα μας.

Την περίοδο των γιορτών παίξαμε πολύ με τα LearningTube (έχουμε τα μνημεία και τις πρωτεύουσες) και τα Χριστούγεννα, που η Ολυμπία πέρασε τη μέρα μαζί με τον ξάδερφό της, κάναμε και το πρώτο μας video στο youtube, για να σας γνωρίσουμε καλύτερα τη σειρά. Η εμπειρία απολαυστική!

 

Οι Πυγολαμπίδες στηρίζουν τα LearningTube. Αναζητήστε τα και εσείς στα καταστήματα που θα βρείτε εδώ!

Οι "πυγολαμπίδες" είναι ένας χώρος μαγικός για όλους εκείνους τους μεγάλους που νιώθουν ακόμα μικροί και που πιστεύουν ότι θα παραμείνουν έτσι για πάντα. Είμαι η Ιωάννα και πιστεύω πως τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.