Ήξερες από Home Gaming και στο χωριό σου; – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Ήξερες από Home Gaming και στο χωριό σου;

Για εμένα που τα καλοκαίρια τα περνούσα στο χωριό μου και κυνηγούσα πυγολαμπίδες, ο όρος home gaming θα μπορούσε συνειρμικά να μου φέρει στο μυαλό επιτραπέζια παιχνίδια, παιχνίδια στην αυλή, μπουγέλο στο μπαλκόνι, κρυφτό, σκοινάκι, κούκλες, αυτοκινητάκια αλλά και πολλά ακόμα που θυμίζουν τα παιδικά μου χρόνια.

Θα σε μεταφέρω όμως τώρα στο Home Gaming του 21ου αώνα: Videoπαιχνίδια, εικονική πραγματικότητα, εξοπλισμός, χειριστήρια, dvd, τεχνολογία. Μην ανησυχείς, ούτε και εγώ καταλαβαίνω. Όμως η τεχνολογία έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, έχει κάνει θαύματα στην επικοινωνία και στις επιστήμες, έχει βελτιώσει τις ζωές μας και σίγουρα δε μπορούμε να την αγνοήσουμε.

Άλλωστε οι υπολογιστές, τα έξυπνα κινητά και πολλά άλλα τεχνολογικά επιτεύγματα διευκολύνουν απίστευτα τη ζωή μας.

Αρκεί να τα χειριζόμαστε με μέτρο, σωστά;

 

Υπηρεσία “Home Gaming” από τα Seven Spots – έξυπνα και οικονομικά

Και εδώ έρχεται να μας βγάλει από τη δύσκολη θέση η υπηρεσία «Home Gaming» των Seven Spots, όπου δε χρειάζεται να είσαι φανατικός gamer για να δοκιμάσεις την εμπειρία του νέου PS4, να παίξεις με τους φίλους σου το νέο παιχνίδι που μόλις κυκλοφόρησε ή να δοκιμάσεις την ξεχωριστή εμπειρία του Virtual Reality! Μπορείς απλά να ενοικιάσεις τον εξοπλισμό για το σπίτι, να δοκιμάσεις αυτό που σου αρέσει, να τεστάρεις τις δυνατότητες του και να ανακαλύψεις ένα νέο τρόπο παιχνιδιού που σου δίνει πρόσβαση διαρκώς, σε ό,τι πιο hot και νέο κυκλοφορεί!

 

Η υπηρεσία «Home Gaming – Ενοικίαση Εξοπλισμού» προσφέρει τις εξής επιλογές:

1)      Ενοικίαση Κονσόλας PS4 μαζί με 1 χειριστήριο 3.90€ /ημέρα

2)      Ενοικίαση 2ου χειριστηρίου 1.50€ / ημέρα

3)      Ενοικίαση VR εξοπλισμού 7.90€ / ημέρα

Εδώ μπορείς να δεις περισσότερες πληροφορίες και εικόνες.

 

Τα οφέλη:

  • Δε χρειάζεται να επενδύσεις ένα μεγάλο ποσό για την απόκτηση του εξοπλισμού
  • Περιορίζεις σημαντικά του χρήση των παιχνιδιών στην καθημερινότητα των παιδιών, καθώς μπορείς να βάλεις πιο εύκολα όρια (πχ «μπορούμε να παίζουμε ένα σαββατοκύριακο το μήνα»)
  • Δεν κινδυνεύεις να αποκλείσεις τα παιδιά από την τεχνολογία και όλα τα θετικά που μπορεί αυτή να τους προσφέρει
  • Σου προσφέρεται μια ωραία εναλλακτική για ένα ιδιαίτερο σαββατοκύριακο, παρέα με φίλους και παιχνίδια τεχνολογίας, ή ακόμα και για ένα ευφάνταστο πάρτι με τη διοργάνωση τουρνουά PS4 με την παρέα των παιδιών.
  • Έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις μαζί με τα παιδιά σου μια εμπειρία τεχνολογική (χωρίς να πρέπει να δαπανήσεις ένα μεγάλο ποσό) και να δοκιμάσετε διαφορετικά παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας (VR Virtual Reality). Στα Seven Spots θα βρεις πληθώρα παιχνιδιών εμπειρίας, όπως περιήγηση στον βυθό, πέταγμα στον αέρα (ως αετός) και άλλα ενδιαφέροντα που πραγματικά εντυπωσιάζουν μικρούς και μεγάλους.
  • Φυσικά αποτελεί μια ιδανική επιλογή για τους μεγαλύτερους (μαθητές / φοιτητές) που δεν έχουν οικονομική δυνατότητα να αποκτήσουν τον εξοπλισμό, λατρεύουν το gaming και θέλουν να δοκιμάσουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια τη στιγμή που αυτά κυκλοφορούν.

Ενημερώσου για την Υπηρεσία “Home Gaming” στο πλησιέστερό σου seven spot και μοιράσου μαζί μας την εμπειρία σου ή κάποιο παιχνίδι που σου άρεσε πολύ!

Χρήσιμες Πληροφορίες: Η υπηρεσία, αποτελεί αποκλειστικότητα των Seven Spots καθώς πουθενά αλλού δεν παρέχεται η δυνατότητα να ενοικιάσεις / δοκιμάσεις αντίστοιχο εξοπλισμό gaming. Επίσης, στα Seven Spots θα ανακαλύψεις και τα playrooms. Αλλά για αυτά, θα μιλήσουμε κάποια άλλη φορά.

 

 

#partnership_pigolampides

Οι "πυγολαμπίδες" είναι ένας χώρος μαγικός για όλους εκείνους τους μεγάλους που νιώθουν ακόμα μικροί και που πιστεύουν ότι θα παραμείνουν έτσι για πάντα. Είμαι η Ιωάννα και πιστεύω πως τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.