CuttingRoom: To family friendly κομμωτήριο της πόλης! – Πυγολαμπίδες
Skip to content

CuttingRoom: To family friendly κομμωτήριο της πόλης!

Τι είναι αυτό που κάνει έναν κομμωτήριο αγαπητό σε μικρούς και μεγάλους; Τι χρειάζεται για να διαμορφωθεί ένας family friendly χώρος; Ποια είναι η φιλοσοφία ενός τέτοιου κομμωτηρίου;  

Συνέντευξη στην Ιωάννα Σεραφειμίδου | www.pigolampides.gr

Πώς ακριβώς διαμορφώθηκε το κομμωτήριο σε family friendly σημείο συνάντησης και τι να περιμένει κανείς από μία επίσκεψη σε αυτό;

Δημήτρης: Το Cutting Room διαμορφώθηκε σιγά σιγά. Έχω το κομμωτήριο, στη Μπότσαρη 29, από το 2000. Το 2007 ο Βάιος Πολυχρονίδης ανέλαβε την πλήρη ανακατασκευή του, ενώ στo πλαίσιo ανανέωσής του, το 2017, ήρθε η Μαρίλη Βουλτσάκη και έδωσε μια νέα πινελιά στο κομμωτήριο επικεντρώνοντας τη ματιά της στη δημιουργία kid friendly σημείων. Αυτή είναι άλλωστε και η ειδικότητά της, στο site της Baby Εco Design, θα βρείτε ένα σωρό ιδέες. Στο ταξίδι αυτό έγιναν συνοδοιπόροι και η Ναταλία Παντελίδου, που σχεδίασε την ειδική γωνιά – έπιπλο με τα βιβλία και τα παιχνίδια. Φυσικά μαζί μας ήταν και είναι πάντα, πολύτιμοι φίλοι και συνεργάτες όπως η Ανέμη, που εξόπλισε το κομμωτήριο με πολύ ιδιαίτερα παιχνίδια, αλλά και οι Εκδόσεις Μεταίχμιο που φροντίζουν να εμπλουτίζουν την παιδική μας βιβλιοθήκη.

Ισχύουν όλα τα νέα μέτρα κατά του covid _ Προς το παρόν τα παιχνίδια και τα βιβλία δεν είναι διαθέσιμα (η family friendly διάθεσή όμως σίγουρα!) Στο κομμωτήριο CuttingRoom μπορεί κανείς να βρει επιτοίχια και επιτραπέζια παιχνίδια, μαρκαδόρους για να ζωγραφίσει, βιβλία για να διαβάσει. Εδώ θα βρεις τις ατζέντες των Πυγολαμπίδων αλλά και τις 3μηνιαίες εφημερίδες των εκδόσεων Μεταίχμιο, που αγαπάμε πολύ!

Στο κομμωτήριο όμως φροντίζουμε και τους μεγάλους, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία σε περιοδικά και βιβλία, ιδιαίτερα ροφήματα καθώς και happenings, κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

 

 

Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή που δίνεις σε γονείς που έρχονται για πρώτη φορά με τα παιδιά τους;

Δημήτρης: Παρακινούμε τους γονείς να μη χρησιμοποιούν την τεχνολογία ή δώρα επιβράβευσης για να δελεάσουν τα παιδιά να κουρευτούν, αλλά αντίθετα να τα αφήσουν ελεύθερα μέσα στο περιβάλλον και να μην τους μεταφέρουν το άγχος τους.

 

Ποιες υπηρεσίες προσφέρει το κομμωτήριο;

Δημήτρης: Κουρέματα ανδρών, γυναικών και παιδιών, καθώς και βαφές και χτενίσματα.

 

Τι κάνει το CuttingRoom τόσο ιδιαίτερο;

ΔημήτρηςΣτο κομμωτήριο μιλάμε για ταξίδια, για ανατροφή, για καλό φαγητό. Μιλάμε με ανθρώπους για τη ζωή. Αντλούμε πληροφορίες και μοιραζόμαστε τις δικές μας ιστορίες. Μας αρέσουν οι άνθρωποι – μικροί και μεγάλοι. Μας αρέσει να δημιουργούμε, εκτός από ένα καλό κούρεμα ή κάποια καλή τεχνική εργασία, εμπειρίες και φιλίες. Το video των ARTE DI TR3 Studio αντικατοπτρίζει πλήρως τη φιλοσοφία μας:

 

 

Χρήσιμες Πληροφορίες

Προϊόντα: Στο κομμωτήριο Cutting Room θα βρείτε την παιδική σειρά προϊόντων nailmatic, που παρασκευάζεται στη Γαλλί ακαι είναι κατά 97% από φυσικά υλικά και είναι δερματολογικά ελεγμένα. Οι συσκευασίες Nailmatic σχεδιάζονται σε συνεργασία με την OMY, κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως σε color – in προϊόντα.

Δωρεάν: το πρώτο βρεφικό κούρεμα

Υπηρεσίες: ενημερωθείτε για όλες τις υπηρεσίες και τον τιμοκατάλογο του κομμωτηρίου εδώ.

Τοποθεσία: βρείτε το CuttingRoom στο χάρτη της google.

Parking: για την αποφυγή ταλαιπωρίας, το CuttingRoom εξασφάλισε συνεργασία με ένα ιδιωτικό parking στη Δελφών (150 μέτρα από το κομμωτήριο) για θέση parking με χρέωση 3€. Για υπηρεσίες κομμωτηρίου 30€ και άνω, το parking σας προσφέρεται δωρεάν (είναι απαραίτητο να ενημερώσετε έγκαιρα την υποδοχή του κομμωτηρίου).

Για Ραντεβού: μπορείτε να καλέσετε στο 2310 838775 ή να κάνετε την κράτησή σας γρήγορα και εύκολα μέσω της πλατφόρμας funkmartini

www.cuttingroom.gr | Μάρκου Μπότσαρη 29 | Τ: 2310 838775

 

Photocredits: arteditre.gr

 

Οι "πυγολαμπίδες" είναι ένας χώρος μαγικός για όλους εκείνους τους μεγάλους που νιώθουν ακόμα μικροί και που πιστεύουν ότι θα παραμείνουν έτσι για πάντα. Είμαι η Ιωάννα και πιστεύω πως τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.