Λέσχη Ξιφασκίας Θεσσαλονίκη - Τα αθλητικά τμήματα – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Λέσχη Ξιφασκίας Θεσσαλονίκη – Τα αθλητικά τμήματα

Στη Λέσχη Ξιφασκίας Θεσσαλονίκης γίνονται ατομικά μαθήματα αλλά υπάρχουν και τα ομαδικά τμήματα.

Ατομικά μαθήματα (όλες οι ηλικίες)

Για παιδιά και ενήλικες όλων των επιπέδων που επιθυμούν ατομικό μάθημα με στόχο την εξατομικευμένη και ταχύτερη βελτίωση, την συχνότερη εξάσκηση ή την δημιουργία προσωπικού ωρολογίου και προπονητικού προγράμματος.

Ομαδικά: L.F.F., Aκαδημία “Lions”, Intermediate – Compete Lions, Recreation-Hobby activity (ενηλίκων), Wheelchair fencing (όλες οι ηλικίες), Medieval Society (ενηλίκων).

Αναλυτικά

Learning Fencing Fun  (γεν.2014-2012)

Το «L.F.F.» είναι το πρότυπο πρόγραμμα της Λέσχης Ξιφασκίας Θεσσαλονίκης με εξειδίκευση σε παιδιά νηπιακής και πρώτης σχολικής ηλικίας. Το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Learning Fencing Fun” εξειδικεύεται στη ψυχοκινητική ανάπτυξη των παιδιών μέσα από την παιγνιώδη εκμάθηση της Ξιφασκίας. Περισσότερες πληροφορίες για τη δομή και τους στόχους του προγράμματος μπορείτε να αντλήσετε επικοινωνώντας με τη Λέσχη.

Aκαδημία (Lions Academy) Α+Β (γεν.2006-2011)

Το τμήμα «Lions Academy» αναφέρεται σε παιδιά ηλικιών 8-13 ετών (σχολικής και προ-εφηβικής ηλικίας). Η ακαδημία έχει στόχο την ενασχόληση των παιδιών με τον αθλητισμό, την κοινωνικοποίηση, την ευγενή άμιλλα, την αδελφοποίηση με Λέσχες του εξωτερικού και την υγιή ανάπτυξη. Για τα παιδιά που επιθυμούν υπάρχει δυνατότητα εκπαίδευσης και συμμετοχής σε αγωνιστικές συναντήσεις.

Ιntermediate – Compete Lions (γεν.2005+)

Το «Προχωρημένο – Αγωνιστικό τμήμα» εφήβων/νέων ενηλίκων είναι προσανατολισμένο στον αγωνιστικό αθλητισμό ή τον πρωταθλητισμό. Στο παρόν τμήμα εντάσσονται αθλητές/τριες προχωρημένου επιπέδου με ήδη υπάρχουσα εκπαιδευτική εμπειρία.

Recreation – Hobby activity (ενηλίκων)

«Τμήμα ενηλίκων» που επιθυμούν να γνωρίσουν και να εξασκήσουν το άθλημα. Στο παρόν τμήμα εντάσσονται αρχάριοι αθλητές/τριες με βασικό στόχο την δραστηριότητα/hobby. Για τους ενδιαφερόμενους υπάρχει δυνατότητα σταδιακής ένταξης στο τμήμα “Ιndermediate-Compete Lions” ή συμμετοχής σε αγωνιστικές συναντήσεις.

Wheelchair fencing (όλες οι ηλικίες)

Η Λέσχη Ξιφασκίας Θεσσαλονίκης πρωτοπορεί από το 2013 με την εκκίνηση «τμήματος ξιφασκίας σε αμαξίδιο» στην Θεσσαλονίκη.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε με τη Λέσχη.

Medieval Society (ενηλίκων)

«Τμήμα μελέτης ιστορικών και Ευρωπαϊκών πολεμικών τεχνών του Μεσαίωνα και της Αναγέννησης» για άτομα άνω των 18 ετών. Στο συγκεκριμένο τμήμα οι ενδιαφερόμενοι εντρυφούν στην ιπποτική τέχνη του Longsword –μακριά σπάθα αλλά και στο Viking Shield and Sword και άλλων όπλων του Μεσαίωνα και της Αναγέννησης.

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

διαφήμιση

Πληροφορίες χώρου

Λέσχη Ξιφασκίας Θεσσαλονίκη

Λέσχη Ξιφασκίας Θεσσαλονίκης

Κανάρη 27-29 & Γενναδίου 28 γωνία, Θεσσαλονίκη

Links: Website, Facebook, Twitter, Instagram, Youtube

Προβολή στους Χάρτες Google

Διατίθεται δημοτικό ελεύθερο parking στα 50 μέτρα.
Πρόσβαση με λεωφορείο: 17,30.
Πρόσβαση σε αμαξίδια/αμεα.
Φιλικό στα ζώα.
Χώρος αναμονής.

Τι υπάρχει κοντά

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.