Χ.Α.Ν.Θ. – Οι επιμορφωτικές δραστηριότητες – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Χ.Α.Ν.Θ. – Οι επιμορφωτικές δραστηριότητες

ΠΑΙΔΙΑ 5 – 12 & ΕΦΗΒΟΙ 13 – 17 ΕΤΩΝ

WORKSHOPS ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ & STEM, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ & CODING

 • Ρομποτική & STEM

Ο ενθουσιασμός για την επιστήμη ξεκινά από το Νηπιαγωγείο όπου τα παιδιά εισάγονται στις έννοιες της επιστήμης και των κατασκευών.
Στη συνέχεια και σε όλες τις τάξεις του δημοτικού, η μηχανική, ο προγραμματισμός και η ρομποτική κατακτώνται από τα παιδιά που παίζουν μαθαίνοντας με τον εξοπλισμό των LEGO® Education WeDO και WeDO 2.0. Στις μεγαλύτερες ηλικίες, κατακτούν τις πιο εξελιγμένες έννοιες της ρομποτικής και των θετικών επιστημών. Τα παιδιά παίζουν μαθαίνοντας με τις νέες τεχνολογίες με τη βοήθεια του Kit, LEGO® MINDSTORMS EV3.

 • Προγραμματισμός και Coding

Στο πλαίσιο δραστηριοτήτων της η eduACT υλοποιεί εργαστήρια μέσα από τα οποία τα παιδιά ξεκινούν την εξερεύνηση τους στον κόσμο των υπολογιστών. Το coding κάνει προσιτές στα παιδιά τις κυριότερες έννοιες του προγραμματισμού και της επιστήμης των υπολογιστών ενώ εκπαιδεύονται ώστε να μπορούν να μαθαίνουν μόνα τους . Μέσα από διαδραστικές δραστηριότητες τα παιδιά κατακτούν τον κόσμο του προγραμματισμού.

Διάρκεια κύκλου 16 εργαστήρια 90 λεπτών/ € 240 ανά κύκλο εργαστηρίων

*για όλες τις ηλικίες υπάρχουν τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων

 

ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΚΩΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ eduACT

Μένοντας πιστό στις καινοτόμες πρακτικές στο χώρο της εκπαίδευσης, το φιλεκπαιδευτικό μη κερδοσκοπικό σωματείο eduACT – Δράση για την Εκπαίδευση υλοποιεί για δεύτερη χρονιά τα εργαστήρια κώδικα για παιδιά ηλικίας από Ε΄  Δημοτικού έως Γ΄  Γυμνασίου.

Για να δηλώστε για το Δοκιμαστικό Εργαστήριο πατήστε  ΕΔΩ.

Για εγγραφή στα Εργαστήρια πατήστε ΕΔΩ .

Πληροφορίες – Εγγραφές: Τμήμα Επιμορφωτικών Προγραμμάτων Χ.Α.Ν.Θ.

231 600 1000, εσωτ. 0832, 0831

Email: education3@ymca.gr

 

ΣΧΟΛΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ 2018 – 2019

Το Τμήμα Εκπαίδευσης Στελεχών & Νέων Εθελοντών της Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης προσκαλεί όλους τους εφήβους, οι οποίοι τώρα ξεκίνησαν τη Β’ Γυμνασίου (έτος γέννησης 2005) στον Α’ κύκλο της Σχολής Στελεχών, καθώς επίσης και τους εφήβους, της Γ’ Γυμνασίου (έτος γέννησης 2004) και Α’ Λυκείου (έτος γέννησης 2003) στον Β’ και Γ’ κύκλο αντίστοιχα.

Αναλυτικότερα: 

Α’ κύκλος →  παιδιά που γεννήθηκαν το 2005, 
Β’ κύκλος →  παιδιά που γεννήθηκαν το 2004, 
και Γ’ κύκλος →  παιδιά που γεννήθηκαν το 2003.

Λίγα λόγια για τη Σχολή Στελεχών…

Η Σχολή Στελεχών με έδρα τη Θεσσαλονίκη, εκπαιδεύει περισσότερα από 800 στελέχη ετησίως, σε Θεσσαλονίκη, Ασβεστοχώρι, Αθήνα & Βόλο και αποτελεί ένα εργαστήρι μη τυπικής εκπαίδευσης, τριετούς διάρκειας για εφήβους και νέους με θέματα όπως συνεργασία, επικοινωνία, ομαδικότητα, ηγεσία, προσφορά, λήψη αποφάσεων, εθελοντισμό κλπ.

Τι είναι η βιωματική μέθοδος…

Η βιωματική μέθοδος, η μάθηση δηλαδή μέσα από εμπειρίες, είναι ένας μη τυπικός τρόπος εκπαίδευσης και χρησιμοποιεί «το παιχνίδι» σαν εργαλείο προκειμένου να κάνει τη μάθηση δυναμική, δημιουργική και ευχάριστη.

Οι έφηβοι με την ενεργό συμμετοχή τους στη Σχολή Στελεχών μπορούν να αναπτύξουν θετικούς τρόπους σκέψης και αντιμετώπισης της καθημερινότητας τους και να αποκτούν εμπειρίες που ενισχύουν την προσωπικότητά τους.

Στόχος είναι η καλλιέργεια του ομαδικού πνεύματος, της υπευθυνότητας και του εθελοντισμού, καθώς και των ηγετικών ικανοτήτων.

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα…

Το πρόγραμμα της Σχολής Στελεχών αποτελείται από τρεις κύκλους. Το πρόγραμμα κάθε κύκλου αποτελείται από 20 εβδομαδιαίες συναντήσεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Οι συναντήσεις αυτές πραγματοποιούνται σε ομάδες αποκλειστικά των 22 ατόμων. Την κάθε ομάδα συντονίζουν δύο εκπαιδευτές του τμήματος της Σχολής Στελεχών. Στον παρακάτω πίνακα παρατίθενται οι μέρες και οι ώρες που θα λειτουργήσουν τα τμήματα για το έτος 2018 – 2019 :

Παρασκευή 19:30 – 21:00

Σάββατο 17:00 – 18:30

Σάββατο 18:30 – 20:00

Η παρουσία σας θεωρείται υποχρεωτική σε όλες τις συναντήσεις του προγράμματος και ενδέχεται να αποτελέσει κριτήριο επιλογής σε άλλα προγράμματα της Χ.Α.Ν., όπως στην κατασκήνωση.
Το πρόγραμμα προβλέπει επίσης τη διοργάνωση εκπαιδευτικών εκδρομών, στη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων και του Πάσχα που γίνονται στις κατασκηνώσεις του Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής ή του Νυμφαίου Φλώρινας.

Πότε είναι οι εγγραφές…

Οι εγγραφές θα γίνουν στο γραφείο κατασκηνώσεων της Χ.Α.Ν.Θ. από τις 9:00 έως τις 20:00 τις παρακάτω ημέρες:

Τρίτη 9 Οκτωβρίου ο Γ’ κύκλος
Τετάρτη 10 Οκτωβρίου ο Β’ κύκλος
Πέμπτη 11 Οκτωβρίου ο Α’ κύκλος

Προσοχή θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας!

Η κράτηση θα γίνεται μόνο με την παρουσία σας και όχι τηλεφωνικώς.

Η ετήσια συνδρομή συμμετοχής στο πρόγραμμα είναι:

Α’ Κύκλος (παιδιά που γεννήθηκαν το 2005) : 120,00€

Β’ & Γ’ κύκλος (παιδιά που γεννήθηκαν το 2004 & το 2003) : 110€

Η κράτηση θέσης γίνεται αποκλειστικά με την καταβολή του κόστους συμμετοχής στο Ταμείο της Χ.Α.Ν.Θ. ή σε έναν από τους Τραπεζικούς μας Λογαριασμούς.

Μετά την έλευση των παραπάνω ημερομηνιών οι εγγραφές θα συνεχίζονται ακόμη και τηλεφωνικώς εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις.

Πότε ξεκινάνε τα τμήματα…

Οι πρώτες συναντήσεις των τμημάτων θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018. 

Ποιος μπορεί να συμμετέχει…

Η Σχολή Στελεχών απευθύνεται τόσο σε εφήβους που έχουν ήδη συμμετάσχει σε κάποιο από τα προγράμματα της Χ.Α.Ν., όσο και σε κάθε παιδί αυτής της ηλικίας, που θα επιθυμούσε τώρα να εμπλακεί. Οπότε, οι φίλοι των παιδιών σας είναι ευπρόσδεκτοι.

Για περισσότερες πληροφορίες…

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματά μας μπορείτε να ανατρέξετε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση : www.ymca.gr  ή στα παρακάτω τηλέφωνα και email :
Τ : 231 600 1000,  εσωτ. (4) & 0854

email : sxstelexon@ymca.gr
site: http://www.ymca.gr/programmata-sxolis-stelexwn/ekpaidefsi-stelexon/programs

Θα διεξαχθεί ενημερωτική Συνάντηση του Τμήματος Εκπαίδευσης Στελεχών της Χ.Α.Ν.Θ., την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου, ώρα 20:00 στο κεντρικό κτίριο της Χ.Α.Ν.Θ, για να ενημερωθούν οι γονείς για το πρόγραμμα και τις δραστηριότητες της Σχολής Στελεχών και να συζητηθούν μαζί τους θέματα που αφορούν τα παιδιά τους.

 

ΣΚΑΚΙ

Για αγόρια και κορίτσια 6 ετών +

ΕΝΑΡΞΗ: 03 Σεπτεμβρίου|ΛΗΞΗ: 23 Ιουνίου 2019

Πρόγραμμα ανάλογα με την ηλικία:

6 – 9 ετών: Τετ. 18:00 – 19:00 & Σάβ. 11:30 – 12:30

10 – 14 ετών: Τετ. 19:00 – 20:00 & Σάβ. 12:30 – 13:30

Kόστος μαθημάτων

 • 30€ μηνιαία συνδρομή
 • 50€ δίμηνη συνδρομή

Τηλ. Επικοινωνίας.: 2310 261 210

ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της καλής ψυχολογίας στην καθημερινότητα , προσφέρεται ένα μοναδικό βιωματικό πρόγραμμα!
Το  πρόγραμμα  περιλαμβάνει 25 εργαστήρια, με διαφορετική θεματολογία το καθένα προσφέροντας μια πολύπλευρη βιωματική γνώση στον εκπαιδευόμενο, ώστε να αναγνωρίσει, να κατανοήσει και να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο τη λειτουργία της νοητικής και συναισθηματικής νοημοσύνης του, βελτιώνοντας έτσι την καθημερινή  ποιότητα της ζωής του. Σε κάθε εργαστήριο δίνονται πληροφορίες και βιωματικά εργαλεία ώστε ο κάθε εκπαιδευόμενος να τα εισάγει στην καθημερινότητά του. Δίνεται υλικό θέματος σε κάθε εργαστήριο.
Με την ολοκλήρωση όλων των εργαστηρίων δίνεται στον εκπαιδευόμενο βεβαίωση παρακολούθησης.

(Η βεβαίωση παρακολούθησης δίνεται μόνο σε όσους έχουν παρακολουθήσει το 80%  των εργαστηρίων.)

Εισηγητής στο πρόγραμμα είναι ο κος Χρήστος Αραμπατζής, Πτυχιούχος συμβουλευτικής ψυχολογίας και ψυχοθεραπείας – Υπνοθεραπευτής N.G.H. – Πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (για το πρόγραμμα).
ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 19.00 – 21.00  (είσοδος ελεύθερη)

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Κάθε  Τετάρτη, 19:00 – 21:00

Κόστος Συμμετοχής: 460 ευρώ, σε 4  δόσεις των 115 ευρώ (1η δόση Οκτώβριος – 2η δόση Δεκέμβριος – 3η δόση Φεβρουάριος – 4η δόση Απρίλιος) ή
420 ευρώ, εφόσον προπληρωθεί όλο το πρόγραμμα. Για άνεργους και φοιτητές έκπτωση 20%
(Η οικονομική συνδρομή, για όσους επιλέξουν να  συμμετέχουν σε κατ΄ επιλογή εργαστήρια ή ανά συνάντηση ανέρχεται σε  20€ το  εργαστήριο)
Ετήσια εγγραφή μέλους στη Χ.Α.Ν.Θ. €12
Πληροφορίες – Εγγραφές-, ΚΙΝ. 6944 528509

 

ΒΡΕΦΙΚΟ ΜΑΣΑΖ: ΓΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ “ΕΙΔΙΚΟΙ” ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΑΣ

Το βρεφικό μασάζ είναι μια πράξη αγάπης και φροντίδας στην οποία ο/η ειδικός για το μωρό σας γίνεστε εσείς, οι γονείς του και οικογένειά του! Είναι μια τέχνη αγγίγματος, επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης που βάζει τα θεμέλια για μια ζωή εμπιστοσύνης, τρυφερότητας και αγάπης. Αποτελεί τη βάση για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για την ανάπτυξη της επικοινωνίας αλλά και της έκφρασης των συναισθημάτων με σκοπό την αναγνώριση και την κάλυψη των αναγκών του μωρού.

Οι συνεδρίες έχουν ομαδικό ή ατομικό χαρακτήρα, απευθύνονται σε γονείς (ή φροντιστές) με μωρά έως 12 μηνών και ακολουθούν το πρότυπο του οργανισμού IAIM.

Η επίδειξη των μαλάξεων γίνεται από τη μαία/εκπαιδεύτρια κα Νατάσα Σταμκοπούλου, πάνω σε ειδική εκπαιδευτική κούκλα. Το μασάζ γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τους γονείς – φροντιστές προς το μωρό τους.

Η διδασκαλία του βρεφικού μασάζ περιλαμβάνει πέντε εβδομαδιαίες συναντήσεις διάρκειας 1 ώρας κ 30 λεπτών. Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης διδάσκονται τεχνικές μαλάξεις για ολόκληρο το σώμα του μωρού (πόδια, κοιλιακή χώρα, στήθος, χέρια, πλάτη, πρόσωπο) και επαναλαμβάνονται ανάλογα με τις ανάγκες του τμήματος, καθώς και ασκήσεις διάτασης και ευλυγισίας, τις λεγόμενες “ευγενικές κινήσεις”.

Μετά το πρακτικό μέρος κομμάτι συνεχίζεται η διδασκαλία με το θεωρητικό όπου δίνεται η δυνατότητα στους γονείς να συζητήσουν διάφορα θέματα που τους απασχολούν, καθώς και να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες.

Διδάσκει: Νατάσα Σταμκοπούλου

Διάρκεια: Κύκλος πέντε συνεδριών

Κάθε Δευτέρα 11:30-13:00

Έναρξη 1 Οκτωβρίου 2018- Δηλώστε συμμετοχή για την έναρξη του τμήματος

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει!

Πληροφορίες: Τμήμα Γυμναζομένων 231 600 1000 εσωτ. 0822 & 0821

E-mail: ph-edu@ymca.gr

Site: http://www.ymca.gr/tmimata-gymnazomenwn/gymnazomenoi/programs/intro

 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ

Η εγκυμοσύνη, ο τοκετός και η απόκτηση ενός παιδιού αποτελούν αναμφίβολα σημαντικές στιγμές στην ζωή ενός ζευγαριού που φέρνουν ανάμεικτα συναισθήματα και εμπειρίες. Συνάμα, η συναναστροφή με άλλους ανθρώπους που διανύουν την ίδια φάση στη ζωή τους είναι ανακουφιστική και ευεργετική.

Μερικά από τα θέματα που καλύπτουν οι συνεδρίες είναι τα παρακάτω:

 1. Φυσιολογία της κύησης και προγεννητικός έλεγχος
 2. Επικοινωνία με το έμβρυο και στάδια ανάπτυξης του εμβρύου
 3. Πλάνο τοκετού

Τοκετός, στάδια τοκετού – συμπτωματολογία τοκετού

 1. Τεχνικές ανακούφισης πόνου
 2. Οδηγίες θηλασμού και αντιμετώπιση προβλημάτων θηλασμού
 3. Πρακτικές συμβουλές για το ζευγάρι
 4. Διατροφή
 5. Λοχεία και φροντίδα λεχώνας
 6. Περιποίηση νεογνού
 7. Παρουσίαση του Βρεφικού Μασάζ

 

Μέσα στα πλαίσια αυτά μπορεί να γίνει και κατάθεση εμπειριών, απόψεων και συναισθημάτων μεταξύ των παρευρισκόμενων .

Μετά την κάθε θεματική παρουσίαση ακολουθεί το πρακτικό κομμάτι της ψυχοσωματικής προετοιμασίας της εγκύου για τον τοκετό, με ασκήσεις, αναπνοές και τεχνικές χαλάρωσης. Γι’ αυτό, φροντίστε να φοράτε χαλαρά ρούχα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα κάθε συνεδρίας θα βρείτε στο mamamnio.gr

Διδάσκει: Νατάσα Σταμκοπούλου

Διάρκεια: Κύκλος έξι συνεδριών

Κάθε Τρίτη 10:30-12:30

Έναρξη 2 Οκτωβρίου 2018- Δηλώστε συμμετοχή για την έναρξη του τμήματος

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει!

Πληροφορίες: Τμήμα Γυμναζομένων 231 600 1000 εσωτ. 0822 & 0821

E-mail: ph-edu@ymca.gr

Site: http://www.ymca.gr/tmimata-gymnazomenwn/gymnazomenoi/programs/intro

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Εικόνες ζωγραφικής, γλυπτικής, αρχιτεκτονικής, κατασκευών, βίντεο, κινηματογράφου μέσα από συγκεκριμένα έργα τέχνης, από το Μεσαίωνα μέχρι σήμερα, που αποτέλεσαν σταθμούς στην ιστορία της τέχνης και της ανθρώπινης σκέψης.
Επισκέψεις σε εκθέσεις και χώρους τέχνης.

2 κύκλοι 12 εβδομάδων ο καθένας με ένα  μάθημα 2 ωρών / εβδομάδα, 18:30 – 20:30
€ 140 ο κύκλος μαθημάτων, 2 δόσεις των € 70

Διδάσκει: Λουΐζα Αυγήτα

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ

Πώς να γράψεις διήγημα, μυθιστόρημα, θεατρικό έργο, σενάριο. Γράφεις και δημιουργείς νέους κόσμους… Παρόλο που η γραφή είναι μοναχική διαδικασία, αν χρειάζεσαι πληροφορίες και υλικό μπορείς να παρακολουθήσεις το σεμινάριο αυτό.

Τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων

Κύκλος 12 εβδομάδων Τετάρτη 18:30 – 20:30

€ 160 ο κύκλος μαθημάτων, σε 2 δόσεις των € 80

Εισηγητής: Τάσος Αγγελίδης – Γκέντζος, Συγγραφέας – Φιλόλογος

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΑΠΟΥΝΙΩΝ – ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ

Θέλετε να δημιουργήσετε τα δικά σας σαπούνια; Θέλετε να μάθετε πώς θα απαλλαγείτε από  τα χημικά απορρυπαντικά από τη ζωή σας; Θα μάθετε από τα μυστικά των γιαγιάδων μας πώς να παρασκευάζετε με φυσικό τρόπο σαπούνια, καλλυντικά, κηραλοιφές.

Κύκλος 10 εβδομάδων με ένα 3ωρο μάθημα την εβδομάδα 18:00 – 21:00 ή πρωί 10:00 – 13:00
€ 140 ο κύκλος μαθημάτων, 2 δόσεις των € 70

Διδάσκει: Χρύσα Γρηγορίου

 

ΚΟΠΤΙΚΗ – ΡΑΠΤΙΚΗ

ΑΡΧΑΡΙΟΙ

Βασικές γνώσεις ραφής σε ραπτομηχανή και ραφή στο χέρι. Μεταποίηση και επιδιόρθωση ρούχων. Βασικά πατρόν (φούστα, μπλούζα, φόρεμα, παντελόνι) σε σταθερό και ελαστικό ύφασμα.

Κύκλος 12 εβδομάδων με ένα  μάθημα 3 ωρών την εβδομάδα

Απόγευμα: 18:00-21:00 Πρωί: 10:00-13:00

€ 210 ο κύκλος μαθημάτων, 2 δόσεις των € 105 (+ 37 € έξοδα βιβλίου)

ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΙ

Εξάσκηση ραφής και τεχνικές εξειδίκευσης σε περισσότερα πατρόν σταθερών υφασμάτων. Μόνο για απόφοιτους του πρώτου κύκλου.

Κύκλος 10 εβδομάδων με ένα  μάθημα 3 ωρών την εβδομάδα
€ 180 ο κύκλος μαθημάτων, 2 δόσεις των € 90

Διδάσκει: Σούζη Πατσίδου

 

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η τέχνη του Μακιγιάζ τις περισσότερες φορές καλείται να αναδείξει χαρακτηριστικά που αρμόζουν στην προσωπικότητα, να εξαλείψει ατέλειες και σε άλλες περιπτώσεις να μεταμορφώσει χαρακτήρα. Επίσης, απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις, όπως μορφολογία προσώπου, χρωμολογία, φωτοσκιάσεις κ.α. Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους θέλουν να αξιοποιήσουν τις γνώσεις αυτές σε προσωπικό, ερασιτεχνικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Κύκλος 8 εβδομάδων, με ένα 3ωρο μάθημα την εβδομάδα
€ 140 ο κύκλος μαθημάτων, 2 δόσεις των € 70

 

ART NAILS

Τα όμορφα και περιποιημένα άκρα αποτελούν σήμα κατατεθέν του γυναικείου φίλου και αποπνέουν χάρη και ομορφιά. Μέσω του σεμιναρίου θα ενημερωθείτε για το manicure, το pedicure αλλά και για απλά ευφάνταστα σχέδια που θα  αποτελέσουν πηγή έμπνευσης. Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους θέλουν να αξιοποιήσουν τις γνώσεις αυτές σε προσωπικό, ερασιτεχνικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Κύκλος 6 εβδομάδων με ένα μάθημα 2.5 ωρών την εβδομάδα
€ 80 ο κύκλος μαθημάτων

Διδάσκει: Βίβιαν Μπακοπούλου

Πληροφορίες-Εγγραφές: Τμήμα Επιμορφωτικών Προγραμμάτων
Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης -τηλ. 2310 241007, 231 600 1000, εσωτ. 0832
E-mail: education3@ymca.gr

Site: www.ymca.gr &
http://www.ymca.gr/tmimata/kalitexnika-epimorfotika-programmata/programs/intro

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

Πληροφορίες χώρου

ΧΑΝΘ

Νικολάου Γερμανού 1, 54621, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 241007

Προβολή στους Χάρτες Google

Τι υπάρχει κοντά

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.