Το τρένο – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Το τρένο

Το εργαστήριο θεάτρου για εφήβους στον Κήπο σας προσκαλεί το Σάββατο 2/12 σε μία εφηβική παράσταση με ελεύθερη είσοδο στο θέατρο Φαργκάνη.

Εφηβικό Θέατρο είναι τα έργα με πρωταγωνιστές εφήβους. Όχι τα έργα που θα μπορούσαν να αφορούν κι εφήβους.

Πιστοί στο όραμα για το πώς θα πρέπει να είναι το εργαστήρι εφηβικού θεάτρου, παρουσιάζει το εφηβικό έργο  «Το τρένο», 2012, του Λένου Χρηστίδη.

Πρόκειται για μια παράλογη κωμωδία για το ταξίδι 12 εφήβων. Μία ομάδα διαφορετικών ανθρώπων, επιβάτες σε ένα τρένο με κλειστές πόρτες και άγνωστο προορισμό. Κανείς δεν ξέρει τι θα διαδραματιστεί στο ένα και μοναδικό βαγόνι του· ούτε ποιος πραγματικά είναι αυτός που κάθεται στη διπλανή θέση. Οι επιβάτες αυτού του «Τρένου» είναι έφηβοι: δεν ξέρουν καλά-καλά τον ίδιο τους τον εαυτό. Κάνουν ένα ταξίδι αυτογνωσίας σε πείσμα όσων τους υπαγορεύουν τι πρέπει να κάνουν και να σκεφτούν και πώς να ζήσουν. Διανύουν μια πορεία ενηλικίωσης προς τον αβέβαιο κόσμο των ενηλίκων. Θα μπορέσουν να επηρεάσουν τη διαδρομή και να ορίσουν οι ίδιοι τη ζωή τους;
Προς την ενηλικίωση.

Διασκευή/Σκηνοθεσία 2023: Ελένη Γιαννούση, Θανάσης Μεγαλόπουλος.

Χρήσιμες πληροφορίες

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023

Ώρα: 13.00

Είσοδος ελεύθερη

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

διαφήμιση

Πληροφορίες χώρου

Θέατρο Φαργκάνη

Αγ. Παντελεήμονος 10, Καμάρα , Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 960063

Προβολή στους Χάρτες Google

Τι υπάρχει κοντά

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.