ΗΜΕΡΙΔΑ: «Πως … και ποια ψυχολογικά όρια θέτουμε στα παιδιά» – Πυγολαμπίδες
Skip to content

ΗΜΕΡΙΔΑ: «Πως … και ποια ψυχολογικά όρια θέτουμε στα παιδιά»

Το Πρότυπο Παιδικό Κέντρο Νηπιακός Κήπος είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει το κοινό ότι το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 17:30 – 21:00 θα πραγματοποιηθεί ημερίδα στην αίθουσα εκδηλώσεων του (Φαρμακέικα Ρυσίου) με θέμα: “Πως… και ποια ψυχολογικά όρια θέτουμε στα παιδιά”.

Στην Ημερίδα θα τονιστεί ιδιαίτερα η ανάγκη των γονιών να είναι «καλοί γονείς», να είναι φίλοι με τα παιδιά τους και όχι γονείς, με αποτέλεσμα να δίνουν στα παιδιά τους ό,τι επιθυμούν, ιδίως όταν πεισματώνουν και κλαίνε. Είναι αλήθεια ότι καθημερινά είμαστε τόσο απασχολημένοι με τις δουλειές, τα προγράμματα και τις προθεσμίες στον επαγγελματικό μας χώρο, που το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε όταν γυρίζουμε στο σπίτι είναι η γκρίνια ή η δυσαρέσκεια του παιδιού μας κάθε φορά που του χαλάμε ένα χατίρι ή σε κάθε όχι που θα του πούμε. Έτσι το παιδί μεγαλώνει και πιστεύει πως οι άλλοι του οφείλουν τα πάντα, πως έχει μόνο δικαιώματα και πως για όλα είναι υπεύθυνοι πάντα οι άλλοι.

Καταξιωμένοι στον χώρο της ψυχιατρικής ομιλητές θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε πως θέτουμε ψυχολογικά όρια στα παιδιά και ποια είναι αυτά τα όρια συγκριτικά πάντα με την ηλικία τους.

 

Στο παρακάτω link θα βρείτε την εκδήλωση στο Facebook: https://www.facebook.com/events/887544211680959/

Χρήσιμες πληροφορίες

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

Ώρα: 17.30 – 21.00

Η Ημερίδα αφορά γονείς, εκπαιδευτικούς, φοιτητές, ερευνητές, παιδοψυχιάτρους, παιδοψυχολόγους και άλλες ειδικότητες.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης και φάκελος με ενημερωτικό υλικό σε όλους τους συμμετέχοντες.

Για την συμμετοχή σας είναι απαραίτητο να δηλώσετε τα στοιχεία σας στη Γραμματεία με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Τηλεφωνικά στο 2392073110 (δηλώνοντας Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, ειδικότητα)
  • Μέσω της φόρμας αίτησης εγγραφής

Η Ημερίδα έχει περιορισμένο αριθμό θέσεων. Οι εγγραφές γίνονται με σειρά προτεραιότητας. Η εγγραφή σας είναι έγκυρη ΜΟΝΟ αν λάβετε επιβεβαιωτικό email.

Στο χώρο της ημερίδας εγγραφές θα γίνονται μόνο αν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις,

Χώρος Διεξαγωγής: αίθουσα εκδηλώσεων του Πρότυπου Παιδικού Κέντρου Νηπιακός Κήπος (18ο χιλ. Θεσσαλονίκης – Μουδανίων (περιοχή Φαρμακέικα Ρυσίου)

 

 

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

Πληροφορίες χώρου

Νηπιακός Κήπος

18ο χιλ. Θεσσαλονίκης – Μουδανίων, Περιοχή Φαρμακέικα Ρυσίου, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 23920 73110, 23920 73166

Email: info@nipiakoskipos.gr

Links: Website

Προβολή στους Χάρτες Google

Τι υπάρχει κοντά

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.