Φώτα, κάμερα, πάμε στο wine party των Φ.Μ.Θ.! – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Φώτα, κάμερα, πάμε στο wine party των Φ.Μ.Θ.!

Τη δόξα πολλοί εμίσησαν, τα wine parties ουδείς!

Νιώστε σαν σταρ του Hollywood στο κινηματογραφικό μασκέ πάρτι, που οργανώνουν ‪την Παρασκευή 9/02‬, στο Mediterranean Palace Hotel (Σαλαμίνος & Καρατάσου), στις 21.30, οι Φίλοι της Μέριμνας Θεσσαλονίκης.

Αφήστε πίσω σας την καθημερινότητα και διασκεδάστε για μια βραδιά όπως οι αστέρες του κινηματογράφου, σε ένα ξεχωριστό φιλανθρωπικό wine party με finger food, εμπνευσμένο από αγαπημένους κινηματογραφικούς χαρακτήρες.

Προμηθευτείτε εγκαίρως τις προσκλήσεις σας, μασκαρευτείτε ενσαρκώνοντας τον ρόλο των ονείρων σας και μεταμορφωθείτε σε σταρ με συνείδηση, δίνοντας με τη συμμετοχή σας διάρκεια στο έργο των Φ.Μ.Θ.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τη λειτουργία του Συμβουλευτικού Κέντρου της Μέριμνας στη Θεσσαλονίκη, το οποίο προσφέρει δωρεάν συμβουλευτική στήριξη σε παιδιά, εφήβους και οικογένειες που αντιμετωπίζουν την αρρώστια και το θάνατο.

Χρήσιμες πληροφορίες

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου‬ 2018

Ώρα: 21.30 – 02.30

Χώρος Διεξαγωγής: Mediterranean Palace Hotel – Thessaloniki (Σαλαμίνος 3 & Καρατάσου)

Προπώληση προσκλήσεων & πληροφορίες: 2310510010 – 6944619950 – ‭6975892280‬

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

διαφήμιση

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.