Χρήσιμα για τα παιδικά πάρτι – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Happy Teapot

Το Ηappy Teapot είναι ένα κατάστημα που παρέχει μια μεγάλη ποικιλία σε είδη πάρτυ και διακόσμησης, δίνοντας μεγάλη έμφαση στην προέλευση και την ποιότητα των προϊόντων του.

Κηπολόγιο

Το Κηπολόγιο έρχεται παντού όπου και να βρίσκεσαι και παρέχει υπηρεσίες κηπουρικής. Φυτεύει κάθε λογής φυτά και διακοσμεί τον κήπο ή το μπαλκόνι σου. Φτιάχνει καταπράσινο τον κήπο σου με δροσερό γκαζόν.

Κόκκινες Μύτες

Οι κλόουν όπως πρέπει να είναι! Με την εμπειρία 20 χρόνων, τα υψηλότερα standards ποιότητας και την ειλικρινή αγάπη για τα παιδιά.

Μικρός Βορράς

Η Εταιρεία Θεάτρου Μικρός Βορράς από το 2012 περιοδεύει σε σχολεία και χώρους πολιτισμού στη Θεσσαλονίκη και σε όλη την Βόρεια Ελλάδα, δίνοντας παραστάσεις για παιδιά ηλικίας 3-12 ετών.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής του παρουσίας και δράσης χαρίζει απλόχερα χαμόγελα, προσφέροντας δωρεάν παραστάσεις σε ιδρύματα και νοσοκομεία, καθώς και σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.

Τιμολέων Τιραμόλας

Με 20 χρόνια εμπειρία, και τουλάχιστον 3.000 παραστάσεις στο ενεργητικό του, από παιδικά πάρτυ μέχρι εκδηλώσεις σε σχολεία, δήμους και παιδικά φεστιβάλ σε όλη τη Β. Ελλάδα ο Τιμολέων Τιραμόλας αποτελεί τον πλέον αναγνωρίσιμο ανιματέρ στα μάτια των παιδιών.

Kids and Nature

διαφήμιση