Χρήσιμα για τα παιδικά πάρτι – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Game Travellers

Με παιχνιδιάρικη διάθεση και την πεποίθηση ότι η δημιουργία δομημένων παιχνιδιών με σενάριο είναι κάτι πρωτόγνωρο για το ευρύ κοινό, συστάθηκε η ομάδα των Game Travellers. Με τρία βασικά μέλη, την Άρτεμις που ηγείται της ομάδας, τον Δημήτρη που συγγράφει τα παιχνίδια και τον Γιώργο ως graphics designer, η ομάδα των Game Travellers αυτοπροσδιορίζεται ως μια ομάδα παιχνιδοποιών που σκαρφίζεται και διενεργεί πρωτότυπα παιχνίδια που παίζονται σε ομάδες, απευθυνόμενη τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες

Happy Teapot

Το Happy Teapot είναι το μέρος με όλα όσα ονειρεύεται κάποιος για το πάρτι του!

Αιθήρ

Η Αιθήρ σχεδιάζει βιωματικά εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά, οικογένειες, ενήλικες, σχολεία, ιδιωτικές εταιρείες, οργανισμούς, μορφωτικά ιδρύματα αλλά και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Μικρός Βορράς

Η Εταιρεία Θεάτρου Μικρός Βορράς από το 2012 περιοδεύει σε σχολεία και χώρους πολιτισμού στη Θεσσαλονίκη και σε όλη την Βόρεια Ελλάδα, δίνοντας παραστάσεις για παιδιά ηλικίας 3-12 ετών.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής του παρουσίας και δράσης χαρίζει απλόχερα χαμόγελα, προσφέροντας δωρεάν παραστάσεις σε ιδρύματα και νοσοκομεία, καθώς και σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.