Χρήσιμα για τα παιδικά πάρτι – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Arte Di tre

Τα πρόσωπα πίσω από το Arte Di Tre είναι η Γεωργιάννα και η Τζουλιάνα. Αλλά το πραγματικό πρόσωπο θα το βρείτε στις φωτογραφίες και στις δραστηριότητες του στούντιο. Θα βρείτε αγάπη για την τέχνη, τη ζωή και τους ανθρώπους.

Catwalk

Το Catwalk, είναι ένα πρότυπο ελληνικό εργαστήρι ενδυματολογίας, το μοναδικό στην Ελλάδα για παιδιά προσχολικής, σχολικής και εφηβικής ηλικίας.

Happy Teapot

Το Ηappy Teapot είναι ένα κατάστημα που παρέχει μια μεγάλη ποικιλία σε είδη πάρτυ και διακόσμησης, δίνοντας μεγάλη έμφαση στην προέλευση και την ποιότητα των προϊόντων του.

Marmelo Manizates

O Μαρμέλο γιορτάζει φέτος  είκοσι χρόνια στο χώρο του θεάματος. Μια εικοσαετία με αμέτρητα παιδικά πάρτι, εκδηλώσεις αλλά και παραστάσεις ενηλίκων, από το stage ΓΑΙΑ στα λαδάδικα μέχρι το θέατρο Βεργίνα του Regency Casino Thessalonikis και στο Λονδίνο. Γνωστός σε μικρούς και μεγάλους για το ιδιαίτερο χιούμορ. Ο Μαρμέλο είναι ο  μοναδικός Έλληνας comedian magician και […]

Κηπολόγιο

Το Κηπολόγιο έρχεται παντού όπου και να βρίσκεσαι και παρέχει υπηρεσίες κηπουρικής. Φυτεύει κάθε λογής φυτά και διακοσμεί τον κήπο ή το μπαλκόνι σου. Φτιάχνει καταπράσινο τον κήπο σου με δροσερό γκαζόν.

Κόκκινες Μύτες

Οι κλόουν όπως πρέπει να είναι! Με την εμπειρία 15 χρόνων, τα υψηλότερα standards ποιότητας και την ειλικρινή αγάπη για τα παιδιά.

Μικρός Βορράς

Η Εταιρεία Θεάτρου Μικρός Βορράς από το 2012 περιοδεύει σε σχολεία και χώρους πολιτισμού στη Θεσσαλονίκη και σε όλη την Βόρεια Ελλάδα, δίνοντας παραστάσεις για παιδιά ηλικίας 3-12 ετών.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής του παρουσίας και δράσης χαρίζει απλόχερα χαμόγελα, προσφέροντας δωρεάν παραστάσεις σε ιδρύματα και νοσοκομεία, καθώς και σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.

Τιμολέων Τιραμόλας

Με 18 χρόνια εμπειρία, και τουλάχιστον 3.000 παραστάσεις στο ενεργητικό του, από παιδικά πάρτυ μέχρι εκδηλώσεις σε σχολεία, δήμους και παιδικά φεστιβάλ σε όλη τη Β. Ελλάδα ο Τιμολέων Τιραμόλας αποτελεί τον πλέον αναγνωρίσιμο ανιματέρ στα μάτια των παιδιών.

Το ατελιέ της Φανταστικής

Συνδυάζοντας την επιστήμη με τη φαντασία, η ομάδα παιδαγωγών «Το ατελιέ της Φανταστικής» δημιουργεί το πλαίσιο που αλληλεπιδρά διαρκώς με τις ενέργειες των παιδιών. Δημιουργία παραμυθιού, βρεφικές κιναισθητητιακές δραστηριότητες, εικαστικές προσεγγίσεις και παραστατικές τέχνες, ενισχύουν την ανάπτυξη του λόγου, της αισθητικής και της φαντασίας.

Kids and Nature

διαφήμιση