Αιθήρ – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Αιθήρ

Φύση, από το αρχαιοελληνικό φύω, φυτρώνω, θεριεύω, αναπτύσσομαι.

Μέσα από την επαφή με τη φύση δεχόμαστε ερεθίσματα για μάθηση, ανακάλυψη και παιχνίδι.

Η Αιθήρ σχεδιάζει βιωματικά εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά, οικογένειες, ενήλικες, σχολεία, ιδιωτικές εταιρείες, οργανισμούς, μορφωτικά ιδρύματα αλλά και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Με την βοήθεια της Φύσης δημιουργεί ένα ασφαλές περιβάλλον όπου παροτρύνεται η αποδοχή, η κατανόηση, ενισχύεται η αυτοπεποίθηση και η αυτογνωσία.

Ενθαρρύνεται η φιλική προς το περιβάλλον συμπεριφορά και νοοτροπία αλλά και ενισχύεται η αγάπη προς την διαφορετικότητα.

Προσφέρει μια ποικιλία προγραμμάτων, εργαστηρίων και εκπαιδευτικών σεμιναρίων, σχεδιασμένα ώστε να αφυπνίσουν τις αισθήσεις μας στο μεγαλείο και το θαύμα της φύσης που μας περιβάλλει.

Η ομάδα της Αιθήρ επιδιώκει τη δημιουργία συνδέσεων μεταξύ ανθρώπων και φύσης. Ονειρεύεται να φέρει όλους τους ανθρώπους σε επαφή με την {Άγρια} φύση. Τους παροτρύνει να αναρωτηθούν μέσα από παιχνίδια τι σημαίνει για εκείνους ερημιά και αγριότητα αλλά και να τους βοηθήσει να επαναπροσδιορίσουν τι σημαίνει επαφή και σύνδεση με το φυσικό περιβάλλον.

 

 

Όλα τα προγράμματα πραγματοποιούνται σε εξωτερικούς χώρους.

Επικοινωνήστε με την Αιθήρ, ώστε να σχεδιάσετε μαζί την «Δική σας βόλτα στη Φύση».

 

διαφήμιση

Κύκλοι δραστηριοτήτων

Τα προγράμματα της Αιθήρ ενθαρρύνουν τους συμμετέχοντες να υιοθετήσουν συμπεριφορές και νοοτροπίες φιλικές προς το περιβάλλον αλλά και την διαφορετικότητα.

Πληροφορίες χώρου

Αιθήρ

Δημιουργική Υποστήριξη, Εκπαιδευτικά Σεμινάρια & Τέχνες

Μέσα στη Φύση, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2315519911, 6973210684

Email: info@aethercreative.gr

Links: Website, Facebook, Instagram