«Η Βραδιά του Ευχαριστώ» - Make-A-Wish – Πυγολαμπίδες
Skip to content

«Η Βραδιά του Ευχαριστώ» – Make-A-Wish

Σε κλίμα συγκίνησης αλλά και αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε «Η Βραδιά του Ευχαριστώ» για το επιτυχημένο 2017 του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Τη Βραδιά του “Ευχαριστώ” διοργάνωσε την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) στην Αίθουσα Μανόλης Αναγνωστάκης του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης,  με την παρουσία 250 φίλων του Οργανισμού. Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν περισσότερες από 30 εταιρείες για την προσφορά τους, καθώς και οι εθελοντές και δωρητές του Οργανισμού με μακροχρόνια συνεπή συμμετοχή στις Ευχές και Δράσεις του Οργανισμού.

Η πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κα.Αναστασία Μανιά ανακοίνωσε ότι το συντονισμό του Γραφείου Βορείου Ελλάδος αναλαμβάνει η κα. Ντίνα Τέρτση. Η Γενική Διευθύντρια Σάντρα Ζαφειρακοπούλου δήλωσε: «Η Θεσσαλονίκη και εν γένει η Βόρεια Ελλάδα έχουν αγκαλιάσει το Κάνε-Μια-Ευχή με τρόπο συγκινητικό. Το «Ευχαριστώ» είναι λίγο μπροστά στα όσα κάνουν εθελοντές, δωρητές και χορηγοί. Θα ήθελα μόνο να επισημάνω πώς υπάρχουν ευφάνταστοι τρόποι να σταθεί κανείς κοντά μας αρκεί να το θελήσει και να επικοινωνήσει μαζί μας. Σκοπός μας η ευρεία διάδοση του έργου μας ώστε να φτάσουμε κοντά σε κάθε παιδί που αντιμετωπίζει μία απειλητική ασθένεια.»

Ο Διεθυντής Παιδοπνευμονολογικής Μονάδας Γ Παιδιατρικής ΑΠΘ του Ιπποκράτειου κύριος Τσανάκας  μίλησε για το πόσο πολύ βοηθάει την ψυχολογία κάθε παιδιού η εκπλήρωση της ευχής του,  ενώ στο βήμα τoν διαδέχθηκε η Σοφία 17 ετών, που ευχήθηκε να γνωρίσει τον Harry Styles και καθήλωσε το κοινό με τα συγκινητικά της λόγια.

Στη συνέχεια της βραδιάς έγινε απονομή βραβείων σε Εταιρείες-Χορηγούς, για την πολύτιμη στήριξη που παρέχουν στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), επιτρέποντας τη συνέχιση του έργου μας με αξιοπρέπεια καθώς επίσης και  σε Εθελοντές του Οργανισμού για την ανιδιοτελή  προσφορά τους.

Ακολουθεί λίστα των εταιρειών, που βραβεύτηκαν στη «Βραδιά του Ευχαριστώ»:
ΧΟΡΗΓΟΙ: Luxury Hotels, Met HOTEL, Μαϊάμι fish and Sea, γενεσις, Elvial, Zoniou perfume creators, Union Optic

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ: ΔΕΘ Helexpo, Notos, One Salonica, Epi Direct, Aegean, 4 Records Events Services, Giochi Preziosi, Νικος Αρβανιτίδης Creative Studio, Iliadis sa, Vicko, Nova Import, Woodstories, Beauty Greece Macedonia, European King of Taekwon do, Kyana, Facebooth, Ikea, Sani Resort, Avis, Limousines Greece Vip Services, Τρούβας Δημήτρης, Tsantakides, Kingdom of major stars, Kleemann, Apallou, Agnotis, Μπουγάτσα Βασίλης, Remax, Sδημιουργείν, Vrekos Pastry, Toms.

Η βραδιά έκλεισε με την κοπή της βασιλόπιτας, προσφορά των ζαχαροπλαστείων Δημητρακά. Οι τυχεροί της βραδιάς κέρδισαν γούρια για το 2018 από την Anna Maria Mazaraki.  Θερμές ευχαριστίες στο Δήμο Θεσσαλονίκης για τη φιλοξενία, στην Epi Direct για την επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις, στο μεγάλο χορηγό της εκδήλωσης ΜΑΚΒΕΛ,  στον κ. Μουτσόπουλο Δημήτρη για τη φωτογραφική κάλυψη, στην εταιρεία 4records για την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης, στην KYANA για τις υπηρεσίες εκτύπωσης, στο catering Σαμιωτάκης, στη Hello advertising για τα εικαστικά των εκτυπώσεων, στην Organosi by Vivian για τα εικαστικά, στα ΙΕΚ ΑΚΜΗ για τη βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης, στους Φούρνους Βενέτη για τα καλτσούνια, και στην Ένωση Κρητών Φοιτητών Θεσσααλονίκης που πρόσφεραν μια γεύση Κρητικής μουσικής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο του Make-A-Wish επισκεφθείτε το www.makeawish.gr

Σχετικά με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Το Make-A-Wish εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και δεσμευόμαστε να  εκπληρώνουμε την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια μας. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν  τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια. Με έδρα το Φοίνιξ της Αριζόνα, το Make-A-Wish είναι ο κορυφαίος οργανισμός εκπλήρωσης ευχών στον κόσμο, που απευθύνεται σε παιδιά στην Ελλάδα και σε 50 ακόμη χώρες παγκοσμίως. Ενωμένοι όλοι μαζί, γενναιόδωροι χορηγοί, υποστηρικτές, οι εργαζόμενοι και οι 300 εθελοντές μας σε όλη τη χώρα, εκπληρώνουμε κατά μέσο όρο μια ευχή κάθε 40 ώρες. Από το 1996, που ιδρύθηκε, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) έχει εκπληρώσει περισσότερες από 1.867 ευχές, 200 εκ ων οποίων πραγματοποιήθηκαν το 2017. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μας επισκεφθείτε το www.makeawish.gr