Τρέχουμε  με την ομάδα Χ.Α.Ν.Θ. – YMCA Running Team στον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Τρέχουμε  με την ομάδα Χ.Α.Ν.Θ. – YMCA Running Team στον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»

Η ομάδα δρομέων Χ.Α.Ν.Θ. – YMCA Running Team προσκαλεί το κοινό να τρέξει μαζί της  την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 στον 14ο ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ».

Μετρώντας σχεδόν έναν αιώνα δράσης  και γαλουχώντας ήδη την τέταρτη γενιά πολιτών, στα ιδεώδη του αθλητισμού, του ευ αγωνίζεσθαι, του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς, η Χ.Α.Ν.Θ. συμμετέχει δυναμικά, τα τελευταία 5 χρόνια στον Διεθνή Μαραθώνιο «Μ. Αλέξανδρος» με δική της ομάδα – YMCA running team, με στόχο την ενίσχυση των προγραμμάτων κοινωνικής προσφοράς της αδελφότητας.

Με σεβασμό στα δικαιώματα των παιδιών για ίσες ευκαιρίες στην εκπαίδευση, στην άθληση και στην ψυχαγωγία, η Χ.Α.Ν.Θ. προσφέρει κάθε χρόνο δεκάδες υποτροφίες στα προγράμματά της σε παιδιά ιδρυμάτων και κοινωνικών φορέων, καθώς και σε μικρούς φίλους ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Μονογονεϊκές οικογένειες που χρειάζονται στήριξη, πρόσφυγες που αναζητούν μια νέα πατρίδα, άνεργοι και ηλικιωμένοι βρίσκουν στην Χ.Α.Ν.Θ. μια ανοιχτή αγκαλιά στήριξης και ενσωμάτωσης.

Φέτος η ομάδα της Χ.Α.Ν.Θ. θα τρέξει με το σύνθημα «αθλητισμός & ευεξία για ΟΛΟΥΣ!»με στόχο να καλυφθούν τουλάχιστον 15 υποτροφίες στις ακαδημίες basket, voley & handball, για παιδιά απόρων, μονογονεϊκών και προσφυγικών οικογενειών.

Με τη συμμετοχή σας, με τη YMCA Running Team, χαρίζετε ένα χαμόγελο σε ακόμη περισσότερα παιδιά.

Με την εγγραφή σας 5 € ενισχύουν απευθείας το Πρόγραμμα Υποτροφιών της Χ.Α.Ν.Θ.

Αγωνίσματα 

  • Μαραθώνιος – Βασικό (Συνδρομή 30€)
  • Δρόμος Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. και 5.000μ.10 Κm ή 5Km – Ατομικό (Συνδρομή 15€)

Λήξη εγγραφών: Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

* Για να συμμετάσχει δρομέας στο Μαραθώνιο Δρόμο θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του, ενώ για να συμμετάσχει στους Αγώνες Δρόμου των 10.000μ. και 5.000μ. θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του. Βαδίζοντες επιτρέπεται να συμμετάσχουν μόνο στα 10.000μ. και 5.000μ.

** Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να καταβάλετε το αντίτιμο της συνδρομής συμμετοχής σας αμέσως μετά την εγγραφή σας. Επισκεφθείτε τα Ταμεία της κεντρικής Χ.Α.Ν.Θ, καθημερινά από τις 9:00π.μ. μέχρι τις 9:00μ.μ., και τα Σαββατοκύριακα από τις 9:00π.μ. μέχρι τις 2:30μ.μ., μέχρι και την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019. Με την εγγραφή σας 5 € ενισχύουν απευθείας το Πρόγραμμα Υποτροφιών της Χ.Α.Ν.Θ.

Πληροφορίες: Τομέας  Δράσης & Κοινωνικής Προσφοράς Χ.Α.Ν.Θ.

T : 231 600 1000 εσωτ. 0894 , 884

email : socialaction@ymca.gr