Summer Kit: Το Exploration ταξιδεύει στην... παραλία – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Summer Kit: Το Exploration ταξιδεύει στην… παραλία

Τα μουσεία άνοιξαν για μικρούς και μεγάλους και το Παιδικό Μουσείο Exploration έχει ήδη ξεκινήσει τα καλοκαιρινά του ταξίδια σε όλη την Ελλάδα! Πώς; Μα φυσικά… μέσα σε ένα κουτί!

Το Summer Kit είναι το ολοκαίνουριο κουτί εξερεύνησης που σχεδιάστηκε ειδικά για τους πιο μικρούς επισκέπτες!  Τι μυστικά κρύβει το θαλασσινό νερό; Ποια ζώα μένουν στα βράχια; Πόσα διαφορετικά κοχύλια υπάρχουν;

Με οδηγό τον μεγεθυντικό φακό, τα παιδιά θα εξερευνήσουν την παραλία και θα ανακαλύψουν μικρά και μεγάλα μυστικά της θάλασσας. Μαζί με το μαγιό, δεν ξεχνάμε να πάρουμε μαζί και το Summer Kit για τις καλοκαιρινές μας εξερευνήσεις μέσα και έξω από το νερό! Τι άλλο, άραγε, κρύβεται μέσα στο κουτί;

Αν θέλεις και εσύ να γίνεις ένας από τους μεγαλύτερους εξερευνητές του Μουσείου, τότε δεν έχεις παρά να τηλεφωνήσεις και να παραγγείλεις το δικό σου αγαπημένο Kit!

Είστε έτοιμοι για εξερεύνηση;

Το Summer Kit απευθύνεται σε παιδιά από 2 ετών και άνω και είναι διαθέσιμο για παραγγελία μέσω της ιστοσελίδας του Μουσείου.

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες, επικοινωνήστε στο mail info@exploration.gr ή τηλεφωνικά στο +30 6948 822 622.

 

Περισσότερες πληροφορίες:

Exploration Children’s Museum

www.exploration.gr | info@exploration.gr

+30 6948 822 622