Solidarity Connects Europe – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Solidarity Connects Europe

Ο Κήπος συνδιοργανώνει ένα πρόγραμμα ανταλλαγής νέων στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος “Solidarity Connects Europe”.

Το πρόγραμμα «Η αλληλεγγύη ενώνει την Ευρώπη: Μία Ανταλλαγή Νέων για τη Δημιουργία ενός Μουσικού Βίντεο», προσκαλεί έφηβους από την Ελλάδα και τη Γερμανία σε μια συνάντηση έξι (6) ημερών στη Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια μιας διαπολιτισμικής ομάδας άτυπης εκπαίδευσης με στόχο τη δημιουργία ενός τραγουδιού κι ενός μουσικού βίντεο με θέμα την «Αλληλεγγύη».

 

Οι έφηβοι που θα επιλεχθούν, θα συμμετάσχουν στη σύλληψη και τη δημιουργία του τραγουδιού και του μουσικού βίντεο, θα διασκεδάσουν, θα πάρουν μέρος σε δημιουργικές δράσεις και θα βάλουν σε λειτουργία τη φαντασία και τη δημιουργικότητα τους ώστε να συνεισφέρουν στο τελικό αποτέλεσμα! Παράλληλα, θα γνωρίσουν ανθρώπους από την Ελλάδα κα τη Γερμανία, θα ανταλλάξουν εμπειρίες και θα συνεργαστούν σε ένα διαπολιτισμικό περιβάλλον.

 

Το Πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από 26/7 έως 01/8 και θα συμμετέχουν 18 έφηβοι ηλικίας 15 έως 17 ετών από τη Γερμανία και την Ελλάδα. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν και οι διαθέσιμες θέσεις μόλις 9!

Δήλωση Συμμετοχής

 

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.  

Για απορίες και δηλώσεις συμμετοχής: info@kipos-seminaria.gr  +30 2313078962