Καλώς Ήρθατε στο πάρτι μας – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Καλώς Ήρθατε στο πάρτι μας

party paidko olympia 4

Καλώς Ήρθατε στο πάρτι μας. 

Η Ολυμπία έγινε τριών. Μεγάλη κοπέλα!

Δεν είμαι ειδική για να σας μιλήσω για παιδικά πάρτι.  Καθημερινά βλέπω στο διαδίκτυο πανέμορφα στολισμένα πάρτι, κατασκευές από μαμάδες που θα μπορούσαν να είναι επαγγελματιών, ενώ νέες σελίδες ξεπηδούν κάθε μέρα στο Facebook και μαμαδο – blog μας κατακλύζουν με υπέροχες ιδέες διακόσμησης και  κατασκευών. Θα συλλέξω κάποιες από τις πληροφορίες αυτές και θα τις μοιραστώ μαζί σας.

Τα γενέθλια της Ολυμπίας με βρήκαν για ακόμη μια φορά πιεσμένη χρονικά και επαγγελματικά, δεν προετοιμάστηκα και δεν οργανώθηκα όπως θα ήθελα και έτσι λίγες μέρες πριν το πάρτι (και αφού το ανέβαλα μία φορά για την επόμενη εβδομάδα) ήρθα αντιμέτωπη  με το μεγάλο γεγονός.

Το έχεις αντιμετωπίσει και εσύ με άγχος, έτσι; έλα πες το! παραδέξου πως δεν είμαι η μοναδική μαμά που αγχώνεται για κάτι τόσο όμορφο, για κάτι που θα έπρεπε να είναι μονάχα χαρά και μουσικές στο κεφάλι και την καρδιά!;

Ε, λοιπόν, αποφάσισα να διεισδύσω σε αυτό  το άγχος και να το κατακερματίσω, αποφάσισα να του δώσω όνομα και να το πω: άγχος να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι, να ανταπεξέλθω στην εικόνα μου ως “αυτής που κάποτε διοργάνωνε και στόλιζε παιδικά πάρτυ”, να τα καταφέρω όλα μόνη μου όπως για τόσα χρόνια έκανε και η μαμά μου κλπ.

Και όταν τα είδα όλα κατάματα και τα αποδέχτηκα, ξέρεις τι έκανα?

Ζήτησα Βοήθεια.

  • Ζήτησα από τη μαμά μου να μου κάνει κάποια φαγώσιμα
  • Ζήτησα από τον άντρα μου να αγοράσει κάποια ποτά και άλλα αναλώσιμα
  • Ζήτησα τη βοήθεια του HAPPY TEAPOT για τη διακόσμηση (εντάξει, παραδέχομαι πως καθώς το μαγαζί είναι ακριβώς κάτω από το σπίτι μου, είχαμε εντοπίσει από μέρες την αλεπουδίτσα και έτσι το πάρτυ είχε και θέμα: “Τα ζώα του δάσους”)

party paidko olympia 5

 

  • Η αγαπημένη και ταλαντούχα συμμαθήτριά μου (στο μάθημα φωτογραφίας) DA ΜAMMA (Μαρία)  ετοίμασε τα σούπερ delicious cupcakes με θέμα φυσικά τα ζώα του δάσους
  • Η φίλη μας Γιώτα έκανε μια τέλεια και χρωματιστή τούρτα
  • Η Κατερίνα από το www.minx.gr μας έστειλε μέσα σε μερικές ώρες Magic Nuudles για να δημιουργήσουμε με τα παιδιά
  • Η Δέσποινα από το www.babiesartroom.etsy.com σχεδίασε μέσα σε μια μέρα εκτυπώσιμο party kit με θέμα την αλεπού και τα ζώα του δάσους. Φτιάξαμε καπελάκια και μάσκες και παίξαμε με αυτά.
  • Στο spotify βάλαμε την αγαπημένη μας λίστα με τραγούδια , που ευτυχώς κάποτε μοιράστηκαν μαζί μας οι “μικροί μεγάλοι” 

και παίξαμε όλοι μαζί με αγαπημένους και κοντινούς φίλους που καλέσαμε σε δύο βάρδιες (πρωί και απόγευμα) για να μπορούμε να είμαστε μαζί τους και να περάσουμε ποιοτικό και ουσιαστικό χρόνο μαζί τους.

party paidko olympia 8

 

party paidko olympia 6

Σχετικά με τα πάρτι, που πολλοί από εσάς με ρωτάτε, να σας πω πως:

Εδώ συγκεντρώνω όλους τους χώρους στη Θεσσαλονίκη, που μπορούν να προσφέρουν ένα διαφορετικό πάρτι > > Χώροι για παιδικά πάρτι

Και εδώ υπόσχομαι να συγκεντρώσω υπηρεσίες που μπορεί να σχετίζονται με τη διοργάνωση ενός πάρτι, όπως catering, φωτογράφοι, εμψυχωτές κ.α >> τα πάντα για το πάρτι σας

Εάν έχετε κάποια πληροφορία που πιστεύετε ότι θα συμπλήρωνε τη λίστα μου θα χαρώ να τη μοιραστείτε μαζί μου είτε με σχόλιο είτε με προσωπικό μήνυμα στο ioanna@pigolampides.gr

party paidko olympia 3

Η Ολυμπία  περιμένει στο παράθυρο τους καλεσμένους. Ποτηράκια, βάση για cupcakes, τέλεια καλαμάκια > HAPPY TEAPOT

party paidko olympia 2

Τα πιο νόστιμα cupcakes που έχω φάει ποτέ φτιαγμένα με πολλή αγάπη και μεράκι – DA ΜAMMA

party paidko olympia 11

 Το μοντέλο με πιατάκι HAPPY TEAPOT και καπελάκι που εκτυπώσαμε και κατασκευάσαμε μαζί KIDS PARTY ROOM

party paidko olympia 12

party paidko olympia 13

τα παιδιά έπαιξαν με magic nuudles, ζωγράφισαν μια μαγική και χρωματιστή πολιτεία του γαργαληστή, από τις Εκδόσεις Επόμενος Σταθμός, και μπήκαν και βγήκαν περίπου διακόσιες φορές στη σκηνή της Ολυμπίας που έχει στο δωμάτιό της (και είναι συμπτωματικά με τα ζώα του δάσους!)

Σβήσαμε και τούρτα, προσφορά της φίλης μας Γιώτας!

party paidko olympia 14

 party paidko olympia 15

party paidko olympia 16

Τα απομεινάρια μια υπέροχης μέρας.

ΥΓ1 Μπορεί να μην είμαι η τέλεια μαμά αλλά μπορώ να αγαπώ τέλεια!

ΥΓ2 Για τα πρώτα και παραμυθένια γενέθλια της Ολυμπίας πρέπει να ευχαριστήσω την Μαρίτσα Κρυσταλλάκου και το Maritsa’s Creations που έφτιαξε κάτι πολύ μοναδικό αλλά δυστυχώς δε βρήκα ποτέ χρόνο για να σας το δείξω >> Το πάρτι κολοκύθας της Ολυμπίας

Οι "πυγολαμπίδες" είναι ένας χώρος μαγικός για όλους εκείνους τους μεγάλους που νιώθουν ακόμα μικροί και που πιστεύουν ότι θα παραμείνουν έτσι για πάντα. Είμαι η Ιωάννα και πιστεύω πως τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Γράψτε το σχόλιό σας

  • Κιντζονίδου Μαρία

    Χρόνια πολλά να είναι γερή και καλότυχη στη
    ζωή της. Να την χαίρεστε!!!

  • Λευκή

    Ήταν όλα υπέροχα!!!! Είσαι μια καταπληκτική μαμά…που αγαπά πολύ… που ξέρει να προσφέρει και να μοιράζεται όλα αυτά που που έχει στην ψυχή της!!! Είμαι σίγουρη πως πέρασαν όλοι πολύ όμορφα και ιδιαίτερα η Ολυμπία και τα παιδιά…που ήταν και οι πρωταγωνιστές!!!! Σ ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την εμπιστοσύνη σου!!!

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.