Press Display – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Press Display

Press Display, το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό “περίπτερο” του κόσμου,  δωρεάν τώρα στις Δανιηλίδειο Παιδική Βιβλιοθήκη και Παιδική Βιβλιοθήκη Συνοικισμού Καραμπουρνάκι, από το Future Library, με αποκλειστική χρηματοδότηση του Ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος”.

Μια καινοτόμα υπηρεσία που παρέχει στο χρήστη τη δυνατότητα να διαβάσει όποια εφημερίδα, αλλά και όποιο περιοδικό επιλέξει.

Στην εποχή μας οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, έχουμε εξοικειωθεί με την ηλεκτρονική ανάγνωση και πόσο μάλλον εφημερίδων ή περιοδικών. Το PressDisplay είναι ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια κάθε αναγνώστη, καθώς παρέχει προνόμια που δεν μπορούν αντίστοιχα να παρέχουν παρόμοιες εφαρμογές. Εκεί έγκειται η καινοτομία της. Ο χρήστης της υπηρεσίας έχει τη δυνατότητα να διαβάσει όποια εφημερίδα, αλλά και όποιο περιοδικό επιλέξει μέσα από την ευρεία γκάμα που του παρέχεται, χωρίς καμία παράληψη και διαφορά από την υπό έκδοση μορφή τους.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι η υπηρεσία αυτή δεν πρόκειται για μία απλή ηλεκτρονική ανάγνωση εφημερίδων και περιοδικών, αλλά προσφέρει πραγματικά μία ολοκληρωμένη εμπειρία για τους επισκέπτες της Βιβλιοθήκης: όλα τα άρθρα εκτός από το να τα διαβάσεις, μπορείς επίσης να τα επεξεργαστείς με κάθε ψηφιακό εργαλείο και πολυμεσική εφαρμογή, να τα μοιραστείς στα κοινωνικά δίκτυα, να τα στείλεις με e-mail, να τα μεταφράσεις σε 12 γλώσσες, να τα αποθηκεύσεις, να τα εκτυπώσεις, ακόμη και να τα ακούσεις! Μπορείς επίσης να τα αξιολογήσεις και να τα σχολιάσεις μαζί με επισκέπτες άλλων Βιβλιοθηκών από όλο τον κόσμο, να δεις τα πιο βασικά πρωτοσέλιδα, να αναζητήσεις άρθρα με λέξεις-κλειδιά και πολλά ακόμη.

Πληροφορίες :

Δανιηλίδειος Παιδική Βιβλιοθήκης

(Καρολίδου 14, τηλ.2310456658

e-mail:danlib@kalamaria.gr )

Παιδική Βιβλιοθήκη Συνοικισμού Καραμπουρνάκι
(Κούσκουρα 32, τηλ.2310421752
e-mail: karablib@kalamaria.gr)

www.kalamaria.gr/lib

www.futurelibrary.gr