Πάμε "Σχολείο"; – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Πάμε “Σχολείο”;

sxoleio

Ξεκινά τον τρίτο χρόνο λειτουργίας του το εβδομαδιαίο Τεταρτιάτικο παζάρι οικολογικών προϊόντων παραγωγών, στον ελεύθερο κοινωνικό χώρο “Σχολείο“. Κάθε Τετάρτη απόγευμα, κατά το τρίωρο 18.00-21.00, θα βρισκόμαστε 10-15 παραγωγοί στους γνώριμους χώρους του “Σχολείου”, όπου και φέτος θα λειτουργεί καφέ, μαγειρείο και μια σειρά δωρεάν μαθημάτων. Αποφασίσαμε ότι και φέτος στο πλαίσιο του παζαριού θα πραγματοποιούνται ομιλίες και διαλέξεις για επίκαιρα ζητήματα οικολογικής παραγωγής, διατροφής κ.ά.

Ειδικά την πρώτη Τετάρτη 18.9 θα διοργανώσουμε μια γαστρονομική και μουσική βραδιά, με προϊόντα των ίδιων των παραγωγών, έτσι ώστε να μας γνωρίσετε -ή να ξαναθυμηθείτε- τα προϊόντα μας από πρώτο χέρι ή μάλλον πρώτο πιρούνι!
Τον επισκέπτη περιμένουν στο παζάρι: φρούτα, λαχανικά, λάδι, όσπρια, μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού, τουρσιά, σάλτσες, αλεύρι, ψωμί, τυροκομικά, παστέλια, βότανα, κηραλοιφές, κρασί, τσίπουρο κ.ά. προϊόντα.

Και φέτος στο «Σχολείο» θα λειτουργήσουν από τον Οκτώβριο –χωρίς κανένα κόστος- δεκάδες τμήματα για πολλά διαφορετικά γνωστικά αντικείμενα, από εθελοντές εισηγητές. Τα τμήματα είναι ανοιχτά στον κάθε ενδιαφερόμενο. Για τις ώρες και μέρες διεξαγωγής τους δείτε τη σχετική ανάρτηση στο χολ του «Σχολείου». Χώρος εκδήλωσης: «Σχολείο»: Βασ. Γεωργίου 27-Μπιζανίου (περιοχή Μακεδονία Παλάς/Φαλήρου). Λεωφορεία: Στάση Ευζώνων. Από ανατολικά: 3, 5, 6, 8, 33, 39, 78Ν. Από παραλία: 5, 6, 33. Από κέντρο: 3, 10, 11, 31, 39. Κατά το τρίωρο του παζαριού είναι εύκολο να παρκάρετε πολύ κοντά στο κτίριο. Τηλ. 6932.860.825.