Πιστοποίηση Παιδικής Χαράς, Υποψήφια για αρχιτεκτονικό βραβείο – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Πιστοποίηση Παιδικής Χαράς, Υποψήφια για αρχιτεκτονικό βραβείο

paidiki-hara

Δελτίο Τύπου

Αθήνα, Αύγουστος 2016 – Στον Φορέα Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης TÜV HELLAS (TÜV NORD), ανατέθηκε το έργο Επιθεώρησης και Πιστοποίησης Παιδικής Χαράς στον Δήμο Νεάπολης – Συκεών, η οποία είναι υποψήφια στην 9η Μπιενάλε Αρχιτεκτονικής Τοπίου που διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια στη Βαρκελώνη. Το Πάρκο-Χώρος Πρασίνου και η Παιδική Χαρά, που βρίσκονται στη συμβολή των οδών Σωτήρος και Ακαδημίας, διεκδικούν τον τίτλο «Τοπία του αύριο» στη φετινή διοργάνωση που πρόκειται να πραγματοποιηθεί 29, 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου 2016 στη Βαρκελώνη, φέρουν πλέον και επίσημα το σήμα Πιστοποίησης του Φορέα TÜV HELLAS (TÜV NORD). 

Αναφορικά με την Πιστοποίηση από την TÜV HELLAS (TÜV NORD), ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης δηλώνει: «Η ασφάλεια των παιδιών είναι ο πρώτος και κύριος στόχος μας. Είναι κάτι που δεν διαπραγματευόμαστε. Ο δήμος μας φροντίζει ώστε οι χώροι που παίζουν τα παιδιά μας να αποκτήσουν όλα τα χαρακτηριστικά Πιστοποίησης που απαιτούνται ώστε να απολαύσουν το παιχνίδι τους σε περιβάλλον με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας.» Την ίδια στιγμή ο αντιδήμαρχος του δήμου, κύριος Αντώνης Σαουλίδης, επισημαίνει ότι: «Πραγματοποιήθηκε αυστηρός έλεγχος στο σύνολο των 44 παιδικών χαρών που λειτουργούν στον δήμο, προκειμένου να καταγραφούν οι ανάγκες και τα προβλήματα που έχρηζαν άμεσης αντιμετώπισης, προτού ξεκινήσει η υλοποίηση του έργου.»

Το υποψήφιο προς βράβευση έργο περιλαμβάνει χώρους άθλησης και όργανα εκγύμνασης ενηλίκων, καθώς και την Παιδική Χαρά «Κάστρο της Περιπέτειας», η οποία αναπτύσσεται εντός τεσσάρων κυκλικών επιπέδων δράσης, που συνδέονται με τρεις διαδρόμους κίνησης κατάλληλων κλίσεων, αξιοποιώντας την υψομετρική διαφορά.Το έργο υλοποιήθηκε στο πλαίσιο ανακατασκευής 38 Παιδικών Χαρών και Δημοτικών Ενοτήτων με συνολικό προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 4 εκατ. ευρώ.

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) έχει πραγματοποιήσει ελέγχους σε περισσότερες από 1.500 παιδικές χαρές σε ολόκληρη την Ελλάδα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και ακόμα 100 δήμους, έχοντας πιστοποιήσει 220 εξ’ αυτών.

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) έχει διεξάγει ελέγχους σε περισσότερες από 1.500 παιδικές χαρές σε ολόκληρη την Ελλάδα έχοντας πραγματοποιήσει 220 Πιστοποιήσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και ακόμα 100 δήμους.

TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του Γερμανικού Οργανισμού TÜV NORD GROUP. Στην  Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification), σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος.

Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας παρέχοντας πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές. Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Φορέα με περισσότερα από 1.000 σεμινάρια και 15.000 συμμετέχοντες πρωτοπορεί στην ενδυνάμωση του σύγχρονου στελέχους με εξειδικευμένη γνώση και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Τέλος, η νέο-ιδρυθείσα Διεύθυνση Πιστοποίησης Προσώπων / Επαγγελματιών παρέχει πιστοποίηση σε πλήθος ειδικοτήτων σχετιζόμενων με τον κλάδο της κατασκευής και της βιομηχανίας, των πωλήσεων, της διοίκησης και του τουρισμού σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο Διαπίστευσης φορέων πιστοποίησης προσώπων ELOT EN ISO/IEC 17024, εφαρμόζοντας  πλήρως τυποποιημένες διαδικασίες, ελεγμένες από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ).

διαφήμιση