Περιττό για εσάς, ευπρόσδεκτο από τη Μέριμνα! – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Περιττό για εσάς, ευπρόσδεκτο από τη Μέριμνα!

merimna

 

 

Νέα χρονιά, νέες αποφάσεις. Τι καλύτερο από ένα καλό ξεκαθάρισμα, όχι μόνο στη ζωή μας, αλλά και στη ντουλάπα μας! Το οποίο, δεν θα ωφελήσει μόνο εμάς, αλλά και τα παιδιά που χρειάζονται συμβουλευτική φροντίδα στην αρρώστια και το θάνατο.

Με ποιον τρόπο; Χαρίζοντας ότι σας είναι περιττό στους Φίλους της Μέριμνας Θεσσαλονίκης για το 2ο ανοιξιάτικο bazaar!

 

Μπορείτε να προσφέρετε ρούχα (παιδικά, ανδρικά, γυναικεία) σε καλή κατάσταση, αξεσουάρ (ζώνες, φουλάρια, τσάντες, παπούτσια, κοσμήματα), παιχνίδια, βιβλία, cd, dvd, διακοσμητικά είδη, αντικείμενα τέχνης, είδη σπιτιού και χειροποίητα είδη ή κατασκευές.

 

Οι Φ.Μ.Θ. διαθέτουν χώρο όπου αποθηκεύουν και ταξινομούν όλα τα αντικείμενα που συλλέγουν, ενώ, εφόσον το επιθυμείτε, θα παραλάβουν οι ίδιοι τα πράγματα όποτε σας βολεύει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήστε με οποιοδήποτε μέλος των Φ.Μ.Θ. γνωρίζετε, με την πρόεδρο των Φ.Μ.Θ., κ. Βερόνικα Παλαιοκρασσά, στο τηλέφωνο: 6944 649771 ή στο email: vpalaio74@gmail.com ή με την κ. Στέλλα Δαβίτη στο τηλέφωνο: 6973 042789.

 

Όλα τα έσοδα του bazaar (12 &13 Απριλίου) θα διατεθούν για την λειτουργία του Συμβουλευτικού Κέντρου της Μέριμνας Θεσσαλονίκης.

Φράγκων 13, 54626, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310.513165

thess@friendsofmerimna.gr

www.friendsofmerimna.gr

Όλα τα έσοδα του bazaar θα διατεθούν για την λειτουργία του Συμβουλευτικού Κέντρου της Μέριμνας Θεσσαλονίκης.

Φράγκων 13, 54626, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310.513165

thess@friendsofmerimna.gr

www.friendsofmerimna.gr

διαφήμιση