Kukoo Storytelling – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Kukoo Storytelling

ελληνικά audiobook για παιδιά

 

Η KuKoo Storytelling είναι μια συνδρομητική εφαρμογή ακρόασης παραμυθιών και παιδικών βιβλίων, για παιδιά έως 9 ετών, διαθέσιμη για Android & iOS.

Με τη βοήθεια παιδαγωγών και έμπειρων παραμυθάδων, διαλέγουν ιστορίες από πολλές διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς, προσφέροντας ένα ποιοτικό περιεχόμενο που βοηθά το παιδί να καλλιεργήσει τη φαντασία και το λεξιλόγιο του, να ενισχύσει τη δημιουργικότητα του, και κατ’ επέκταση την νοητική του ανάπτυξη. Ακούγοντας παραμύθια τα παιδιά μαθαίνουν να νικούν τους φόβους τους και αργότερα γίνονται ενήλικες που αγαπούν το βιβλίο και αναζητούν τη γνώση.

Προσφέρουν επίσης ένα χέρι βοήθειας στους γονείς δίνοντας μια ασφαλή εναλλακτική απασχόλησης των παιδιών τους, στην καθημερινή τους ρουτίνα, ακούγοντας επιλεγμένες ιστορίες από τη βιβλιοθήκη της KuKoo.

Δίνοντας χαρά σε γονείς και παιδιά, η Kukoo Storytelling team συμβάλλει σε μια καλύτερη οικογενειακή ζωή.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ 

Η Kukoo Storytelling πιστεύει στις ιστορίες και στη δύναμη τους. Βοηθά τα παιδιά του σήμερα να γίνουν καλύτεροι ενήλικες έχοντας συμπόνοια, ενσυναίσθηση και κατανόηση. Γιατί πιστεύει ακράδαντα ότι το μέλλον μας εξαρτάται από το πως μεγαλώνουμε τα παιδιά μας.

 

ΠΩΣ ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙΣ 

 • δωρεάν download από το Apple Store & Google Play
 • δωρεάν χρήση περιορισμένου αριθμού τίτλων
 • πλήρης πρόσβαση με μηνιαία/ετήσια συνδρομή 8,99€ / 88,99€

 

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟ APP 

“Η μικρή μας, προσχολικής ηλικίας, μαγεύτηκε από τη θεατρική και συναρπαστική αφήγηση. Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι διατηρούσε ενεργητική ακρόαση, σε ποικίλα περιβάλλοντα και ώρες της ημέρας. Πολλές φορές ζητούσε το ίδιο παραμύθι ξανά και ξανά, σα να μην το χόρταινε!”

 Σάκης Λάιος, πατέρας 2 παιδιών, ετών 3,5 & 1/ Θεσσαλονίκη

“It can be incredibly time-consuming sifting through the internet to find ‘quality’ products. Finding KuKoo has meant that I can relax in the hands of actors and musicians that have a love of storytelling and are able to capture those simple elements that often get lost in the buzz of technology.”

Phaedra Nics, μητέρα 1 παιδιού, ετών 2,5 / Sydney

“Μια πολύ δημιουργική, χρήσιμη και απλή εφαρμογή που μπορεί να τη χειριστεί ακόμη και ο αρχάριος χρήστης της τεχνολογίας, είτε μιλάμε για τους γονείς είτε για τον παππού και τη γιαγιά. Η ευρεία γκάμα των παραμυθιών φαίνεται να είναι ηχογραφημένη με πραγματικό επαγγελματισμό και ο ήχος είναι πεντακάθαρος. Οι αφηγήσεις γίνονται από γλυκύτατες κι εκφραστικές φωνές που σε ταξιδεύουν με την πρώτη και σου μένουν. Αυτό δεν το λέμε εμείς, μα ο μικρός μας που τις αγάπησε, τις ξαναζήτησε και τώρα τις επαναλαμβάνει κι από μόνος του.”

Κωνσταντίνα Αντωνοπούλου, μητέρα 1 παιδιού, ετών 2μιση, Θεσσαλονίκη

 

Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ KUKOO 

Έλσα Μουρατίδου

 • Μουσικός με μεγάλη εμπειρία ηχογραφήσεων, αφηγήτρια παραμυθιών
 • Vocal Coach στο θέατρο
 • BA Ελληνική Φιλολογία

Κώστας Κατσίκας

 • Μηχανικός λογισμικού με σχεδόν δύο δεκαετίες εμπειρίας στην ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού.

Baturalp Ozcan

 • ηχολήπτης με εμπειρία στην επεξεργασία και παραγωγή audiobook
 • M.Sc. & Ph.D. in Sound Engineering & Design
 • M.A. Management & Music Production

Onur Senturk

 • ηχολήπτης με εμπειρία στην επεξεργασία και παραγωγή audiobook
 • M.Sc. Sound Engineering & Design,
 • Ph.D. Performance Arts

 

 

διαφήμιση