When I grow up – Πυγολαμπίδες
Skip to content

When I grow up

when i grow up

Δελτίο Τύπου

Θα θέλαμε να προσκαλέσουμε τους μικρούς πρωταγωνιστές της ζωής σας, να πρωταγωνιστήσουν μπροστά στον μαγικό φακό του Νίκου Ράκκα, αλλά και στην πιο καλλιτεχνική, χαρούμενη και διαφορετική έκθεση φωτογραφικών πορτρέτων της πόλης, που θα διεξαχθεί στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης.

Το πιο σημαντικό είναι πως συμμετέχοντας στο project θα στηρίξετε ένα σημαντικό έργο, αυτό της λειτουργίας του Συμβουλευτικού Κέντρου της ΜΕΡΙΜΝΑΣ στην Θεσσαλονίκη.

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε, αφήστε την φαντασία των παιδιών σας να δουλέψει ελεύθερη, προκαλέστε τους να ονειρευτούν το μέλλον τους και παροτρύνετέ τους να παίξουν με κέφι και χαμόγελα με τον φακό του δημιουργικότατου και μοναδικού φωτογράφου-εικαστικού Νίκου Ράκκα, που συμπράττει με ευαισθησία, σε ένα ξεχωριστό καλλιτεχνικό project με τους ΦΙΛΟΥΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!

Πριγκίπισσες και μαχητές, δασκάλες και επιστήμονες, ζωγράφοι και ποδοσφαιριστές, τραγουδίστριες και αστροναύτες, μάγειρες και γιατροί, ακροβάτες και μπαλαρίνες, καπετάνιοι και σχεδιάστριες, μηχανικοί και αμαζόνες, σας περιμένουμε για να μας δείξετε ποιά είναι τα όνειρα σας….

 

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος και κρατήσεις θέσεων παρακαλούμε απευθυνθείτε στα τηλέφωνα: 6974.900947 & 6944.208320, ή στους Φίλους Μέριμνας Θεσσαλονίκης.

Η επόμενη φωτογράφηση έχει οριστεί στο τέλος Μαρτίου.

 

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΡΙΜΝΑ & ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

Οι Φίλοι της Μέριμνας – Θεσσαλονίκη, είναι σωματείο για την ενίσχυση του έργου της εταιρείας, «ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ» και στηρίζει την ίδρυση και λειτουργία του συμβουλευτικού κέντρου στη Θεσσαλονίκη. Η ανάγκη για τη δημιουργία του Συμβουλευτικού Κέντρου της Μέριμνας στην Βόρεια Ελλάδα, προέκυψε από την έντονη ζήτηση ανθρώπων και οικογενειών που έχουν ανάγκη από τη συμβουλευτική βοήθεια της Μέριμνας χωρίς όμως να πρέπει να ταξιδεύουν στην Αθήνα.