FamilyFunDay 2016τουMake-A-Wish(Κάνε-Μια Ευχή Ελλάδος) – Πυγολαμπίδες
Skip to content

FamilyFunDay 2016τουMake-A-Wish(Κάνε-Μια Ευχή Ελλάδος)

Photos by Red Carpet - Photographer: Φώτης Βέμης (https://www.facebook.com/FotisVemis) Hosted by: Make a Wish

Δελτίο Τύπου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημέρα Χαράς για όλη την Οικογένεια του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) στο Magic Park το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου!

ΤοFamily Fun Day που διοργανώθηκε για 1ηχρονιά στη Θεσσαλονίκη ήταν μια αληθινή γιορτή ελπίδας, για όλους όσοι πιστεύουν στη θεραπευτική Δύναμη μιας Ευχής! Η ανταπόκριση των οικογενειών των παιδιών Ευχής, των φίλων, υποστηρικτών και εθελοντών στο κάλεσμα του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητική. Όλοι μαζί γίναμε μία μεγάλη αγκαλιά, για να δώσουμε Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα στα παιδιά εκείνα, που καθημερινά δοκιμάζονται.

Οι δραστηριότητες της εκδήλωσης συμπεριελάμβαναν είσοδο σε παιχνίδια του πάρκου, θεατρική παράσταση, εκπαιδευτική ρομποτική, ψάρεμα, facepainting, σκι στο πλακάκι, σκοινάκι, croquet…αλλιώς, minibowling, χορός, μουσικοκινητικά παιχνίδια,σεμινάριο πρώτων βοηθειών, δημιουργική απασχόληση παιδιών.

Επίσης, πραγματοποιηθήκαν κληρώσεις αλλά και βραβεύσεις σχολείων τα οποία συμμετείχαν στον Διαγωνισμό Αστέρι-της-Ευχής για το 2015. 

Όλοι στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), θα θέλαμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς και υποστηρικτές αυτής της εκδήλωσης, γιατί χωρίς την έμπρακτη υποστήριξή τους δεν θα ήταν εφικτή η πραγματοποίησή της: Μασούτης, ΠαιδόCOSMOS, medela, ΙχθείςAQUACLUB, Eduk8, KYANA, MagicPark, epidirect, 4 records, redcarpet, designersoncall, λαλαland, ΈλληνεςΔιασώστες, ΚΘΒΕ, ΧΑΝΘ

τους Χορηγούς Επικοινωνίας:Δημοσιογραφικό Συγκρότημα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, THESSΝΕΟ, Social, Ερωτικός, ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, THESSNEWS, Μακεδονία Tv, TV100, FM100, VORIA.GR, OraΘεσσαλονίκη, LIVEMEDIA, FOCUSFAMILY, Vfm 91,1, LADYSNOTE, echarity, πυγολαμπίδεςστο κλουβί. 

Τα έσοδα από τη διοργάνωση του FamilyFunDay προορίζονται αποκλειστικά για τις ανάγκες και το Έργο του Οργανισμού, το οποίο δεν είναι άλλο από την εκπλήρωση των Ευχών των παιδιών που πάσχουν από απειλητικές ασθένειες για τη ζωή τους. Γιατί μπορεί η περίοδος που διανύουμε ως χώρα να είναι εξαιρετικά δύσκολη για όλους, όμως είναι ακόμη δυσκολότερη για εκείνους που έχουν ένα άρρωστο παιδί στο νοσοκομείο.

Το Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, δύναμη και ελπίδα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μας στη Ελλάδα, επικοινωνήστε μαζί μας:

Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Καραϊσκάκη 23 & Λ. Βουλιαγμένης, Γλυφάδα, Τηλ. 210-9637660,

Υπεύθυνες Επικοινωνίας: Αγγελική Ρούτουλα, ΣάντραΖαφειρακοπούλου

marketing@makeawish.gr ww.makeawish.gr

ΤοMake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ασχολείται αποκλειστικά με το ψυχικό κόσμο του άρρωστου παιδιού και όχι με την ασθένειά του. Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει ευχές σε περισσότερα από 1.550 σοβαρά άρρωστα παιδιά, χαρίζοντας τους και πάλι πίστη πως τα όνειρα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να γίνουν καλά! Μέσα από τη διαδικασία μιας ευχής, δημιουργούμε για το παιδί και την οικογένειά του αξέχαστες εμπειρίες, δυνατές αναμνήσεις και αναδεικνύουμε τη μοναδικότητά του με ένα σκοπό: να γεμίσει δύναμη, να πιστέψει στη ζωή και να την ξανακερδίσει!

φωτογραφία: Οι εθελόντριες του Make-A- Wish (Κάνε-Μία- Εύχη Ελλάδος) της Θεσσαλονίκης, Άννα Παπαδοπούλου, Ελίνα Αλεξοπούλου, Κωνσταντίνα Χαρίση της Epi-direct, Λήδα Παπαδοπούλου (σύμβουλος επικοινωνίας) Δέσποινα Εύδου, Έλενα Δεληλάμπου, Κάλλη Χαλκιά, Χριστίνα Καρυπίδου