Αν δεν το θέλεις, χάρισε το! – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Αν δεν το θέλεις, χάρισε το!

merimna

Το καλοκαιράκι έφθασε και το πρώτο που κάνουμε όλοι μας είναι να ξεκαθαρίζουμε τις ντουλάπες για να ανανεώσουμε τη γκαρνταρόμπα μας και να ξεφορτωθούμε όλα τα περιττά. Και το πιο πιθανό είναι να καταλήξουμε με τουλάχιστον μία σακκούλα με ρούχα και αντικείμενα που δεν μας χρειάζονται πια. Τα οποία όμως, αν τα χαρίσουμε στους Φίλους της Μέριμνας Θεσσαλονίκης για το επόμενο bazaar τους, μπορούν να βοηθήσουν τις οικογένειες και τα παιδιά που χρειάζονται συμβουλευτική φροντίδα στην αρρώστια και το θάνατο.
Κρίνοντας από την επιτυχία που σημείωσαν τα δύο προηγούμενα bazaar, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτό που είναι περιττό σε εσάς, θα αγοραστεί με χαρά από κάποιον άλλο και τα έσοδά του θα ενισχύσουν τη λειτουργία του Συμβουλευτικού Κέντρου της Μέριμνας Θεσσαλονίκης.
Μπορείτε να προσφέρετε ρούχα (παιδικά, ανδρικά, γυναικεία) σε καλή κατάσταση, αξεσουάρ (ζώνες, φουλάρια, τσάντες, παπούτσια, κοσμήματα), παιχνίδια, βιβλία, cd, dvd, διακοσμητικά είδη, αντικείμενα τέχνης, είδη σπιτιού και χειροποίητα είδη ή κατασκευές.
Οι Φ.Μ.Θ. διαθέτουν χώρο όπου αποθηκεύουν και ταξινομούν όλα τα αντικείμενα που συλλέγουν, ενώ, εφόσον το επιθυμείτε, θα παραλάβουν οι ίδιοι τα πράγματα όποτε σας βολεύει.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήστε με οποιοδήποτε μέλος των Φ.Μ.Θ. γνωρίζετε ή με την κ.Τριγλιανού  Λήδα στο τηλέφωνο: 6944208320, την κ. Σακαράκη Μαρία στο τηλέφωνο: 6975464690 ή την κ.Δαβίτη Στέλλα στο τηλέφωνο: 6973 042789.
Η συμβολή σας θα είναι για μία ακόμη φορά πολύτιμη.

Φράγκων 13, 54626, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310.513165
thess@friendsofmerimna.gr
www.friendsofmerimna.gr

διαφήμιση