130 χρόνια Κολέγιο "ΔΕΛΑΣΑΛ" – Πυγολαμπίδες
Skip to content

130 χρόνια Κολέγιο “ΔΕΛΑΣΑΛ”

Το Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2018, στην κατάμεστη Αίθουσα Εκδηλώσεων του Κολεγίου “ΔΕΛΑΣΑΛ”, σύσσωμη η λασαλιανή οικογένεια γιόρτασε τα 130 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας του Κολεγίου, στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Ολόκληρη η ιστορία του Κολεγίου “ΔΕΛΑΣΑΛ” ξεδιπλώθηκε μπροστά στα μάτια εκλεκτών προσκεκλημένων, μέσα από μία εντυπωσιακή έκθεση φωτογραφίας και συγκινητικές ομιλίες και παρουσιάσεις, οι οποίες σφράγισαν, με τον καλύτερο τρόπο, την μακρόχρονη πορεία του πιο ιστορικού σχολείου της πόλης. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Γενικός Ηγούμενος του Τάγματος των Αδελφών των Χριστιανικών Σχολείων, Αδ. Robert Schieler,  αλλά και πλήθος καλεσμένων, τόσο από την πολιτική σκηνή του τόπου όσο και από τoν χώρο της εκπαίδευσης, των γραμμάτων και των τεχνών. Η ομάδα εθελοντισμού, καθώς και η Χορωδία και η Ορχήστρα του Κολεγίου “ΔΕΛΑΣΑΛ” έλαμψαν με την παρουσία τους και έκλεισαν με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο την εκδήλωση, αποσπώντας το πιο δυνατό χειροκρότημα.

130 χρόνια Κολέγιο “ΔΕΛΑΣΑΛ”, 130 χρόνια παιδείας και ουσιαστικής εκπαίδευσης, 130 χρόνια εξέλιξης και καινοτομίας, 130 χρόνια προσφοράς!

Το Κολέγιο “ΔΕΛΑΣΑΛ” είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ο οποίος ανήκει στο παγκόσμιο εκπαιδευτικό δίκτυο Lasalle. Λειτουργεί από το 1888, προσφέροντας αγωγή και ουσιαστική παιδεία σε μαθητές από τον Παιδικό Σταθμό έως και το Λύκειο.