Muzike Dance party#3: Nadia Koutziampasi – The Ballet Party – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Muzike Dance party#3: Nadia Koutziampasi – The Ballet Party

Την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2026 στις 11:00 π.μ. το Diagonal στην οδό Στεφάνου Τάττη 2 θα γεμίσει με μπαμπάδες, μαμάδες, παππούδες, γιαγιάδες και παιδιά που θα χορέψουν μπαλέτο παρέα! 

Ο χορός δεν έχει φύλο. Όταν οι μπαμπάδες συμμετέχουν με τα παιδιά τους, σπάνε τα στερεότυπα και δίνουν χαρά στα παιδιά τους, βλέποντάς τους να κινούνται και να διασκεδάζουν. Ο χορός δεν είναι «κοριτσιστικός» ή «αγορίστικος». Είναι απλώς άνθρωποι σε κίνηση, μαζί!

 

Το concept

Το concept της ομάδας Muzike Family Concepts παραμένει πάντα το ίδιο:
Κάθε φορά, ένας ξεχωριστός καλλιτέχνης–guest παρουσιάζει το είδος χορού που αγαπά και παρασύρει σε αυτό όλη την οικογένεια.

 

Το όραμα του Muzike Family Concepts

Το Muzike Family Concepts φέρνει τη μουσική, τον χορό και την τέχνη γενικότερα σε μια συμπεριληπτική φιλοσοφία, δημιουργώντας εκδηλώσεις φιλικές προς όλη την οικογένεια, από βρέφη έως ενήλικες.
Με στόχο τη σύνδεση, την ελεύθερη έκφραση και τη χαρά της κοινής εμπειρίας, συνεχίζει να σχεδιάζει δράσεις που εμπνέουν και ψυχαγωγούν μικρούς και μεγάλους μαζί.

 

Συντελεστές

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Λένα Μοσχά

Culture Manager: Sara Kuhnt

Φιλοξενούμενη Χορεύτρια: Νάντια Κουτζιάμπαση

Σχεδιασμός γραφιστικού: Σταυρίνα Κυκάλου (stavrina_inno)

Παραγωγή: Muzike family conceρts

Επικοινωνία: Μαρία Τότσκα

 

Kαλεσμένη

Αυτή τη φορά, καλεσμένη είναι η γνωστή στην πόλη μας Νάντια Κουτζιάμπαση που φέρνει τη δική της ματιά στην κίνηση και τη διαδραστικότητα, δημιουργώντας μια εμπειρία για μικρούς και μεγάλους!

Έχοντας ξεκινήσει μαθήματα μπαλέτου σε ηλικία 4 ετών, ολοκλήρωσε την κατάρτισή της με την απόκτηση του ανώτατου τίτλου σπουδών (Advanced Certificate) της Βασιλικής Ακαδημίας Χορού (Royal Academy of Dance) με Άριστα (Honours) στα 16 της. Σε ακαδημαϊκό επίπεδο, έχει αποκτήσει πτυχίο στη Χορευτική Εκπαίδευση –
BA (Hons) in Dance Education – από το Πανεπιστήμιο του Surrey ενώ διαθέτει επίσης πτυχίο Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, καθώς και μεταπτυχιακό
δίπλωμα στην Ανθρώπινη Απόδοση και Υγεία από το ΑΠΘ. Διδάσκει κλασσικό και σύγχρονο χορό για περισσότερα από 25 χρόνια και διευθύνει τη σχολή χορού Diagonal, την οποία ίδρυσε το 2003 στη Θεσσαλονίκη.

 

 

 

Σημείωμα

Στις εκδηλώσεις του muzike, στόχος είναι όλοι οι θεατές, από τα πιο μικρά παιδιά μέχρι τους εφήβους και τους ενήλικες, να μπορούν να εκτεθούν στην τέχνη χωρίς περιορισμούς. Τα μωρά θα μπορούν να γελάνε ή να κλαίνε, σε ένα κλίμα κατανόησης και όλοι θα μπορούν να κινούνται ελεύθερα στο χώρο και να αλληλεπιδρούν με τους καλλιτέχνες, εξερευνώντας και απολαμβάνοντας τη μουσική και το χορό. Όλοι οι χώροι είναι κατάλληλα διαμορφωμένοι, ώστε να είναι ασφαλείς, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για χαλάρωση, ελευθερία έκφρασης και δημιουργικότητα.

Το “Ballet Party” είναι μέρος μιας νέας σειράς δράσεων, με διαφορετικά είδη χορού (break dance, k-pop, lindy hop κ.ά.) και σε διαφορετικούς χώρους κάθε φορά.

Μείνετε συντονισμένοι για τις επόμενες στάσεις!

https://muzike-family-concepts.gr/

https://www.facebook.com/muzike.thessaloniki

https://www.instagram.com/muzike.familyconcept

 

Χρήσιμες πληροφορίες

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2026

Ώρα Έναρξης: 11.00

Διάρκεια: 1 ώρα

Εισιτήρια Εδώ.

Χώρος Διεξαγωγής: Diagonal, Στ. Τάττη 2

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.