Μικροί Αρωματοποιοί – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Μικροί Αρωματοποιοί

Οι «Μικροί Αρωματοποιοί» της ZONIOU γίνονται θεσμός!

Overbooked πέρσι οι «Μικροί Αρωματοποιοί»!

 

Η δημιουργική, βιωματική δράση που διοργανώνει κάθε χρόνο η αρωματοποιία Zoniou και απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού, θα πραγματοποιηθεί φέτος την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, στο ΥΨΙΛΟΝ, Eδέσσης 5, του οποίου ο 1ος όροφος θα μετατραπεί σε ένα μαγευτικό σκηνικό κόσμο γεμάτο από αρώματα.

Ηιδέα για αυτή την έξυπνη δράση ξεκίνησε πέρσι, στα πλαίσια της αγάπης της ίδιας της αρωματοποιού για τα παιδιά, που εκείνη την ημέρα θα γίνουν Μικροί Αρωματοποιοί. Καλούνται να απελευθερώσουν τη φαντασία και τις αισθήσεις τους και να δημιουργήσουν το δικό τους άρωμα, το οποίο και στη συνέχεια θα κάνουν δώρο στα αγαπημένα τους πρόσωπα για τα Χριστούγεννα. Την προσπάθειά τους θα καθοδηγούν σε όλα τους τα βήματα εξειδικευμένοι συνεργάτες και εκπαιδευτικοί.

Όπως και πέρσι, μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την ενίσχυση μίας φιλανθρωπικής οργάνωσης που φροντίζει τα παιδιά. Φέτος θα είναι το Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιάρι.

Χρήσιμες πληροφορίες

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Ώρες έναρξης ομάδων 10.00πμ, 11:00πμ, 12:00μμ, 13.00μμ, 14:00μμ και 17:00μμ, 18:00μμ, 19:00μμ

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 8 ευρώ/παιδί και είναι απαραίτητη η προκράτηση στα καταστήματα ZONIOU [Μητροπολίτου Ιωσήφ 17. ή Βίκτωρος Ουγκώ 9 & Βεροίας], όπου και μπορείτε να δηλώσετε την ομάδα στην οποία επιθυμείτε να συμμετάσχετε.

Δηλώσετε συμμετοχή το αργότερο μέχρι 25 Νοεμβρίου 2017.

Πληροφορίες: ZONIOU, 2310 251 925, 2310 518 450

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

διαφήμιση

Πληροφορίες χώρου

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.