Μεγαλώνοντας μαζί με τα παιδιά μας – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Μεγαλώνοντας μαζί με τα παιδιά μας

Webinars γονέων

 

Τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης βρίσκονται πάντα και με κάθε δυνατό τρόπο κοντά στην οικογένεια και στα παιδιά. Έτσι, μέσα στο πλαίσιο της διαρκούς συνεργασίας σχολείου – οικογένειας, διοργανώνουν για δέκατη έκτη συνεχή χρονιά τις καθιερωμένες «Απογευματινές συναντήσεις γονέων για τις ανάγκες και τους προβληματισμούς της σύγχρονης οικογένειας» με θέμα: «Μεγαλώνοντας μαζί με τα παιδιά μας».

 

Φέτος, λόγω της ιδιαίτερης συγκυρίας, οι συναντήσεις γίνονται διαδικτυακά με τη μορφή Webinars. Στις διαδικτυακές συναντήσεις θα συζητηθούν και θα αναλυθούν θέματα καθημερινά που απασχολούν και προβληματίζουν σε σχέση με τον γνωστό – άγνωστο κόσμο των παιδιών μας.

 

Κάθε Δευτέρα ή Τετάρτη από τις 10 Μαρτίου έως τις 24 Μαΐου 2021 στις 7 μ.μ. οι γονείς θα συναντιούνται μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα Microsoft Teams για να ακούσουν καταξιωμένους ειδικούς επιστήμονες και να αφουγκραστούν, να συζητήσουν και να εκφράσουν τις απορίες και τους ιδιαίτερους προβληματισμούς τους.

 

Πεποίθηση των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης είναι ότι η συμμετοχή και η συνεργασία των γονέων θα συμβάλλουν στη βελτίωση της ζωής, της ανάπτυξης και της συμπεριφοράς των παιδιών.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα του Σχολείου, όπου θα βρουν και το αναλυτικό πρόγραμμα των webinars. Μετά τη συμπλήρωση των στοιχείων στη φόρμα συμμετοχής του Webinar που θα επιλέξουν, θα τους αποσταλούν στο προσωπικό τους e-mail, όλες οι απαραίτητες οδηγίες σύνδεσης.

 

Χρήσιμες πληροφορίες

Δευτέρα ή Τετάρτη από τις 10 Μαρτίου έως τις 24 Μαΐου 2021

Ώρα: 19.00

μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Microsoft Teams

Δηλώσεις συμμετοχής & αναλυτικό πρόγραμμα ΕΔΩ.

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

διαφήμιση

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.