8η Ημερίδα - Θηλασμός: Αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις – Πυγολαμπίδες
Skip to content

8η Ημερίδα – Θηλασμός: Αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις

H ενημέρωση και η υποστήριξη βοηθούν το θηλασμό να πετύχει!

Το mitrikosthilasmos.com στα πλαίσια των δράσεών του για την προαγωγή και υποστήριξη του θηλασμού διοργανώνει την 8η Ημερίδα του με θέμα «Θηλασμός: Αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 στη Θεσσαλονίκη, στην αίθουσα «Ζέφυρος» του ξενοδοχείου “ΤΗΕ MET”.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και δωρεάν προς εγκύους, θηλάζουσες, γονείς και επαγγελματίες υγείας, ενώ στους εγγεγραμμένους θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης.

Το mitrikosthilasmos.com, με τη συνεργασία έγκριτων επιστημόνων, επιχειρεί μέσα και από αυτή την εκδήλωση, μεταφέροντας ιδέες, γνώση και καλές πρακτικές, να ενημερώσει, να ενθαρρύνει και να στηρίξει απέναντι στις προκλήσεις που μπορεί να προκύψουν καθ’ όλη τη διάρκεια του θηλασμού, τόσο τις μέλλουσες μητέρες που ενδιαφέρονται να θηλάσουν και τις νέες μητέρες που θηλάζουν ήδη τα μωρά ή μεγαλύτερα παιδιά τους όσο και τους ειδικούς και επαγγελματίες υγείας που σχετίζονται με τη δυάδα μαμά-παιδί και θα κληθούν δίπλα τους σε αυτή την ευαίσθητη περίοδο της ζωής τους.

Δείτε το πρόγραμμα των ομιλιών της Ημερίδας.

Χρήσιμες πληροφορίες

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Ώρα: 10.00 – 15.30

Είσοδος ελεύθερη

Περισσότερες πληροφορίες: seminars@mitrikosthilasmos.com, τηλ.: 6999238535.

Η εκδήλωση στο facebook.

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

Πληροφορίες χώρου

The Met hotel

26ης Οκτωβρίου 48 , 54627, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 231 001 7000

Προβολή στους Χάρτες Google

Τι υπάρχει κοντά

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.