ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: 2 τυχεροί θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για τη βρεφική παράσταση "Mud dog: πήλινα γαβγίσματα" – Πυγολαμπίδες
Skip to content

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: 2 τυχεροί θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για τη βρεφική παράσταση “Mud dog: πήλινα γαβγίσματα”

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Δύο τυχεροί αναγνώστες των Πυγολαμπίδων θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για τη βρεφική παράσταση “Mud dog: πήλινα γαβγίσματα” (06/05), στον χώρο τέχνης “Hehe Art” .

Λίγα λόγια για την παράσταση

Η κεντρική ηρωίδα της ιστορίας αποφασίζει πως θέλει να αποκτήσει ένα νέο φίλο, ένα κατοικίδιο ζώο. Σκέφτεται ένα-ένα τα ζώα που ξέρει και καταλήγει πως αυτό που του ταιριάζει καλύτερα, ώστε να γίνουν φίλοι και να μπορεί να το φροντίζει είναι ένας σκύλος. Ψάχνει τριγύρω, αλλά δεν βρίσκει κάποιον σκύλο που να χρειάζεται παρέα. Τότε τυχαίνει να έρθει σε επαφή με το χώμα. Το αγγίζει, νιώθει την υφή, την μυρωδιά και την υγρασία του. Από ένα μικρό ατύχημα δημιουργεί λάσπη, που με λίγη δουλειά και αυτοσχεδιασμό γίνεται πηλός. Πειραματίζεται με το νέο υλικό που ανακάλυψε, το πλάθει, το μετασχηματίζει και δημιουργεί μικρές πρωτόλειες μορφές.

Αφού, λοιπόν, δεν μπορεί να βρει τον νέο φίλο που ονειρεύεται, μήπως θα μπορούσε να τον ‘φτιάξει’ ή να τον επισκευάσει; Θα είναι όπως τον ονειρεύεται;

Περισσότερα για την κινηματογραφική προβολή μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

 

Για να συμμετέχεις στον διαγωνισμό άφησε το σχόλιό σου ακριβώς κάτω από την ανάρτηση. Τα προσωπικά σας στοιχεία είναι απολύτως ασφαλή στις Πυγολαμπίδες.

Νικήτριες διαγωνισμού

  1. Πελαγία Παπάζογλου
  2. Άννα Βλάσκου