Πλοηγός ή ναυαγός; Οδηγίες προς ναυτιλομένους – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Πλοηγός ή ναυαγός; Οδηγίες προς ναυτιλομένους

COM

Καλώς ήρθατε στις Πυγολαμπίδες στο κλουβί! Στόχος μου είναι να σας βοηθήσω να περιηγηθείτε στις σελίδες αυτού του οδηγού εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων για τα παιδιά και την οικογένεια αλλά και να σας παρακινήσω να τον επισκέπτεστε τακτικά καθώς το περιεχόμενό του ανανεώνεται διαρκώς!

Μπορείτε να κάνετε εγγραφή και στο εβδομαδιαίο newsletter, με χρήσιμα νέα και προτάσεις, τα οποία θα φτάνουν στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Κάνε εγγραφή στο newsletter τώρα!

Χρήσιμες Πληροφορίες για την πλοήγησή σας

H ενότητα Χρήσιμα στην πόλη περιλαμβάνει πληροφορίες για χώρους και φορείς που υπάρχουν και δραστηριοποιούνται στην πόλη της Θεσσαλονίκης και ενδιαφέρουν την οικογένεια και το παιδί. Το εύρος των καταχωρήσεων είναι ευρύ και περιλαμβάνει από χώρους άθλησης, πολιτισμού και ψυχαγωγίας, θέατρα, καταστήματα και πάρκα έως σχολεία, Δήμους, ομάδες συμβουλευτικής και κατασκηνώσεις.

Η ενότητα Εκδηλώσεις περιλαμβάνει αυτοτελείς δράσεις που πραγματοποιούνται μόνο μία φορά και μπορεί να είναι θεατρικές παραστάσεις, εργαστήρια, κινηματογραφικές προβολές, κτλ., φυσικά πάντα με επίκεντρο την οικογένεια και το παιδί.

Η ενότητα Δραστηριότητες περιλαμβάνει πληροφορίες για χώρους/ομάδες που υπάρχουν στην πόλη της Θεσσαλονίκης και προσφέρουν κύκλους συναντήσεων που απαιτούν συμμετοχή σε σταθερή και επαναλαμβανόμενη βάση (π.χ. εβδομαδιαία) για ένα συγκεκριμένο διάστημα (π.χ. εξάμηνο, έτος, κτλ.), φυσικά πάντα με επίκεντρο την οικογένεια και το παιδί. Οι δραστηριότητες χωρίζονται θεματικά σε τέχνες, άθληση, μάθηση.

Να θυμάστε πάντα να χρησιμοποιείτε τα βοηθητικά φίλτρα ώστε να κάνετε την αναζήτησή σας πιο εύκολη!

voithitika

Στην ενότητα για εκπαιδευτικούς θα βρείτε πολύ χρήσιμες πληροφορίες αν είστε εκπαιδευτικός ή ενεργό μέλος στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Η ενότητα blog περιλαμβάνει θεματικές σχετικές με τον ελεύθερο χρόνο και την ποιοτική του αξιοποίηση. Και φυσικά μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε την ενότητα χρήσιμοι σύνδεσμοι αλλά και να συμμετέχετε στους διαγωνισμούς!

Οι "πυγολαμπίδες" είναι ένας χώρος μαγικός για όλους εκείνους τους μεγάλους που νιώθουν ακόμα μικροί και που πιστεύουν ότι θα παραμείνουν έτσι για πάντα. Είμαι η Ιωάννα και πιστεύω πως τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.