Πέντε λόγοι για να αποκτήσεις και εσύ την agenda2015 – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Πέντε λόγοι για να αποκτήσεις και εσύ την agenda2015

studioeight3c

Φωτογραφία: Έφη Παναγούλα, studio8photos.com

  • Γιατί θα είναι ο κοινός σου χρόνος με τα παιδιά. Θα γεμίζετε μαζί τις σελίδες με παραστάσεις, παιχνίδια, εργαστήρια, εκδρομές και θα θέλετε άλλες τόσες να είχατε και να μην τελείωναν ποτέ.
  • Γιατί για να τη βρεις θα πρέπει να την ψάξεις σε χώρους που ίσως δεν έχεις μπει ποτέ και αυτό θα σε κάνει ίσως να ξεβολευτείς. Όμως θα σου θυμίζει πως είναι ωραίο να ξεβολεύεσαι και πως μόνο έτσι μπλέκεσαι με την περιπέτεια της ζωής!
  • Γιατί θα την έχεις πάντα στην τσάντα σου και θα σου θυμίζει τα ουσιαστικά και τα αληθινά.
  • Γιατί θα γνωρίσεις πολλούς υπέροχους χώρους και υπηρεσίες, πίσω από τους οποίους κρύβονται όμορφοι άνθρωποι που αγαπούν τα παιδιά και την δημιουργία!
  • Γιατί έγινε με πάρα πολύ μεράκι και αγάπη και αυτό θα το καταλάβεις με την πρώτη ματιά! Θα σου αρέσει τόσο που θα θέλεις να τη μοιραστείς με όλους σου τους φίλους – γονείς!

Διάβασε εδώ πως θα την αποκτήσεις δωρεάν.

>> 5+1 λόγος: γιατί θα είναι και κάρτα μέλους για όλο το 2ο15 και έτσι θα απολαμβάνεις μοναδικά προνόμια σε χώρους και υπηρεσίες!

Οι "πυγολαμπίδες" είναι ένας χώρος μαγικός για όλους εκείνους τους μεγάλους που νιώθουν ακόμα μικροί και που πιστεύουν ότι θα παραμείνουν έτσι για πάντα. Είμαι η Ιωάννα και πιστεύω πως τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.