Ευ Ζειν - Yoga για εγκύους | 2017 - 2018 – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Ευ Ζειν – Yoga για εγκύους | 2017 – 2018

Σε έναν χώρο φωτεινό με θέα τη θάλασσα και τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα, στην καρδιά της πόλης, στην πλατεία Αριστοτέλους, διδάσκονται τα πολύτιμα οφέλη της Yoga και του διαλογισμού από το 1973.

Στο Ευ Ζειν παρέχονται ολιγομελή τμήματα για όλην την οικογένεια, όπως: Βρεφική yoga-μασάζ, yoga για νήπια, yoga για μεγαλύτερα παιδάκια με ταυτόχρονο τμήμα yoga & διαλογισμού μόνο για τους γονείς, Prenatal & postnatal yoga.

Yoga για εγκύους 

Μια έγκυος μπορεί να ξεκινήσει γιόγκα από την αρχή της εγκυμοσύνης της, εφόσον δεν υπάρχουν σοβαρές επιπλοκές. Μέσω της γιόγκα, θα αποκτήσει έλεγχο του σώματός της και με τις κατάλληλες αναπνοές θα συμβάλει τα μέγιστα στην καλύτερη οξυγόνωση και θρέψη του εμβρύου. Θα κατανοήσει πλήρως ότι η εγκυμοσύνη είναι η πιο φυσική λειτουργία για τη γυναίκα και όχι ασθενής κατάσταση. Έτσι, θα αναπτύξει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση θα κατανοήσει ο,τι η φύση την επέλεξε σαν υγιή οργανισμό για να τεκνοποιήσει και να θηλάσει. Θα ανακουφιστεί από τυχόν πόνους στην πλάτη, μέση, πόδια αυχένα κ.α που ίσως έφερε η εγκυμοσύνη, θα αντιμετωπίσει την ταχυπαλμία και αίσθηση έντονης υπνηλίας και κούρασης. Θα διατηρήσει την ευλυγισία, δύναμή της και θα έχει μεγαλύτερο έλεγχο του βάρους της.

 

Κάθε Δευτέρα-Τετάρτη στις 16.00 στο Ευ Ζειν στην Θ.Σοφούλη 72Β | Κάθε Τρίτη- Πέμπτη 18.30 στο Ευ Ζειν στην Λ.Νίκης 13.

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

Πληροφορίες χώρου

Ευ Ζειν

Studio Yoga

Λεωφόρος Νίκης 13, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 224965

Email: info@eyzein.gr

Links: Website, Facebook

Προβολή στους Χάρτες Google

Τι υπάρχει κοντά

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.