Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών - Τμήματα Ιστορίας της Τέχνης – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών – Τμήματα Ιστορίας της Τέχνης

 

Το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ. ξεκινά την φθινοπωρινή-χειμερινή περίοδο 2019-2020 με ανανεωμένα εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά νηπιακής και πρώτης σχολικής ηλικίας, εφήβους και ενήλικες.

 

Μαθήματα Ιστορίας της Τέχνης που διατρέχουν τον 19ο και τον 20ο αιώνα 

Τα μαθήματα γίνονται με τη μορφή διαλέξεων ανοιχτής συζήτησης, απευθύνονται σε όσους θέλουν να γνωρίσουν καλύτερα την τέχνη και την παραγωγή της κατά τη διάρκεια του 19ου και στη συνέχεια του 20ου αιώνα. Ενδεικτικά, γίνεται αναφορά στο ιστορικό πλαίσιο και τις συνθήκες υπό τις οποίες διαμορφώνεται η καλλιτεχνική έκφραση της περιόδου αυτής και στους βασικούς αντιπροσώπους των εξαιρετικά σημαντικών καλλιτεχνικών κινημάτων. Το εποπτικό υλικό των μαθημάτων θα παραχωρείται στους συμμετέχοντες σε ψηφιακή μορφή.

Ο κύκλος αποτελείται από δώδεκα δίωρες συναντήσεις και είναι μόνο για ενήλικες.

Μέρες & ώρες υλοποίησης:

Τετάρτη 18.30 – 20.30 | Κόστος: 100€ | Έναρξη 16 Οκτωβρίου

 

Χρήσιμες Πληροφορίες

  • Ισχύει έκπτωση 10% για ανέργους, αδέρφια, εργαζομένους του Α.Π.Θ., όσους επιλέξουν να εγγραφούν σε δύο διαφορετικά εργαστήρια, καθώς και σε όσους έρθουν με φίλο/η τους στο ίδιο εργαστήριο.
  • Πληροφορίες και εγγραφές: 2310-991614 & 2310-247111, και στο education@teloglion.gr – τμήμα εκπαιδευτικών προγραμμάτων (καθημερινά 9.00–14.00).
  • Διάρκεια εγγραφών έως Δευτέρα 7 Οκτωβρίου.

 

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

διαφήμιση

Πληροφορίες χώρου

Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών

Αγίου Δημητρίου 159Α, 54636, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 991610

Προβολή στους Χάρτες Google

Τι υπάρχει κοντά

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.