Σκοινί Κορδόνι - Θεατρικό εργαστήριο – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Σκοινί Κορδόνι – Θεατρικό εργαστήριο

 

Όταν η Λένα έγραφε τα πρώτα στιχάκια για τον Ποιητιτή, ούτε που φανταζόταν ότι θα έρθει η στιγμή, τόσα χρόνια μετά να βρεθεί, σε έναν όροφο ψηλά όπου θα έρθουν τόσα παιδιά. Τα παραμύθια πλήθαιναν πολύ και μπήκαν κι άλλοι στο Σκοινί. Έφεραν από ένα Κορδόνι και απλώθηκαν σ’ όλη την πόλη. Οι παιδικές παραστάσεις, πια πολλές και μαγικές. Ήρθε η ώρα και η στιγμή, η μαγεία τους αυτή στα παιδιά να συστηθεί. Με την Άννα, τη Μαρία βρέθηκε η συγκυρία τμήματα να συσταθούν και ομάδες να δημιουργηθούν.

Από τις 29 Σεπτεμβρίου στο χώρο των No Van Πτολεμαίων 29Β η Άννα και η Μαρία θα είναι εκεί από τις 11:00 μέχρι τις 14:00 και θα περιμένουν παιδιά και γονείς για να γνωριστούν από κοντά.

Τα τμήματα του “Σχοινί-Κορδόνι” συστήνουν το θέατρο στα παιδιά και τους εφήβους με τρόπο που να τα ενθαρρύνει να δημιουργούν ομάδες και στόχο την αποδοχή. Να ψάχνουν και να εξερευνούν τα όρια του χώρου, της ελευθερίας και της έκφρασης τους μέσα σε ένα σύνολο. Όλα αυτά θα συμβούν μέσα από αυτοσχεδιασμούς, παιχνίδια, μεταμφιέσεις και μουσική. Σκοπός είναι να «κλαπεί» λίγη από αυτήν την ομορφιά και να την προστεθεί στη ζωή όλων.

 

Χρήσιμες Πληροφορίες

Από 29 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο

Ωράριο:

11.00 – 12.00: ηλικίες 4 +

12.00 – 14.00: ηλικίες 11 – 16 ετών

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6936519383 (Λένα Πετροπούλου)

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

Πληροφορίες χώρου

NoVan Theater Group

Χώρος δημιουργίας & παραστάσεων

Πτολεμαίων 29β, 54630, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 6936519383, 6971749611

Links: Website, Facebook

Προβολή στους Χάρτες Google

Πρόσβαση από ανατολικά ή δυτικά με όσα λεωφορεία κάνουν στάση στην Αντιγονιδών (Εγνατία, οδός Αντιγονιδών) – ενδεικτικά: 2, 8, 10, 14, 15, 27, 31, 58, Χ1.

5ος όροφος (εντός στοάς)

άνετη πρόσβαση σε καρότσια

χώρος αναμονής για γονείς

Τι υπάρχει κοντά

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.