Ρομποτική μετά μουσικής – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Ρομποτική μετά μουσικής

Το φετινό καλοκαίρι έχει κάτι το διαφορετικό! Δημιουργικά εργαστήρια ρομποτικής από την eduACT και το Ωδείο Βορείου Ελλάδος!

Διευρύνοντας τις δράσεις του το φιλεκπαιδευτικό μη κερδοσκοπικό σωματείο eduACT φροντίζει για την  διασκέδαση των παιδιών . Φέτος η eduACT σε συνεργασία με το Ωδείο Βορείου Ελλάδος συνδέει τη μουσική και τις τέχνες με την καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες και φέρνει τα workshops ρομποτικής για όλα τα παιδιά από 5 -12 ετών.

Μέσα από δημιουργικά εργαστήρια που θα υλοποιηθούν στους μοναδικούς χώρους που διαθέτει το Ωδείο Βορείου Ελλάδος από 18 Ιουνίου έως και 11 Ιουλίου, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να χτίσουν τις δικές τους κατασκευές , να ανακαλύψουν αλλά και να λύσουν προβλήματα , να κατακτήσουν  τις γνώσεις γύρω από την τεχνολογία και φυσικά να ενισχύσουν τα ηγετικά και κοινωνικά τους χαρακτηριστικά.

Και όλα αυτά μετά μουσικής..!

Συμμετέχοντας κανείς στους κύκλους εργαστηρίων ρομποτικής, αποκτά την δυνατότητα μέσα σε διάστημα 4 εβδομάδων να ανακαλύψει την γνώση μέσα από το παιχνίδι και τη διασκέδαση και το φετινό καλοκαίρι μέσα από τη μουσική. Η εκπαίδευση των ομάδων ξεκινά μάλιστα με τα δοκιμαστικά εργαστήρια που θα πραγματοποιηθούν σε περιβάλλοντα των τεχνών δηλαδή στα παραρτήματα του Ωδείου , στις 5 και 8 Ιουνίου.

Αφού ολοκληρωθεί ο κύκλος των εργαστηρίων, τα παιδιά από 6 -10 ετών θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις κατασκευές τους στο FIRST® LEGO® League Jr. Mini Expo που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουλίου στο Ωδείο Βορείου Ελλάδος-παράρτημα Εθν.Αντιστάσεως.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκίνησαν!

 

Χρήσιμες Πληροφορίες

Δοκιμαστικά εργαστήρια :Τρίτη 5 & Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Workshops ρομποτικής: 18 Ιουνίου έως 11 Ιουλίου 2018

FIRST LEGO League Jr. Mini Expo : Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

για παιδιά από 5 -12 ετών

Πληροφορίες – Συμμετοχές: Ωδείο Βορείου Ελλάδος Τ: 2310 422 885

Πληροφορίες εκπαιδευτικού προγράμματος: eduACT Τ: 6984332342

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

Πληροφορίες χώρου

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.