Το παρεάκι - Τα επιμορφωτικά τμήματα – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Το παρεάκι – Τα επιμορφωτικά τμήματα

«Το Παρεάκι» βοηθάει τα παιδιά να ανακαλύψουν τον κόσμο και τον εαυτό τους μέσα από παιχνίδια και διασκεδαστικές δραστηριότητες. Απευθύνεται σε όλα τα παιδιά και είναι εδώ για να βοηθήσει, να στηρίξει και να προσφέρει τις γνώσεις και τις εμπειρίες του σε ένα πλαίσιο συνεργασίας, αλληλεπίδρασης και ουσιαστικής επικοινωνίας.

 

Τα τμήματα

  • Λιλιπούπολη

Καθημερινό πρωινό τμήμα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά ηλικίας 2,5 έως 3,5 ετών. Η Λιλιπούπολη είναι μία πρώτη επαφή των παιδιών στο οργανωμένο παιχνίδι, βοηθάει στην εκμάθηση βασικών δεξιοτήτων και εννοιών, στην ανάπτυξη της επικοινωνίας, στην κοινωνικοποίηση των νηπίων και φροντίζει για την δημιουργική απασχόληση των παιδιών. Υπάρχει η δυνατότητα τα παιδιά να συμμετέχουν είτε καθημερινά είτε 3 φορές την εβδομάδα.

100 ευρώ/ μήνα για 3 φορές/ εβδομάδα

150 ευρώ/μήνα για καθημερινή συμμετοχή

 

  • Laugh and learn

Ο πιο διασκεδαστικός τρόπος εκμάθησης αγγλικών! Παιδικά τραγούδια και παιχνίδια στα αγγλικά θα βοηθήσουν τα παιδιά να κάνουν μία ομαλή εισαγωγή σε μία ξένη γλώσσα. Για παιδιά ηλικίας 4 έως 6 ετών.

Τρίτη 18:15-19:00

20 ευρώ/ μήνα

 

  • Εύρηκα

Παιδιά ηλικίας 4 έως 6 ετών γίνονται μικροί επιστήμονες και ανακαλύπτουν τον κόσμο μέσα από μικρά πειράματα.

Σάββατο 10:30- 11:30

30 ευρώ/ μήνα

 

  • Σεφ στα θρανία

Ελάτε να ανακαλύψουμε τον μοναδικό κόσμο της μαγειρικής! Μαθαίνουμε τους κανόνες της κουζίνας, φτιάχνουμε παρέα μοναδικά πιάτα και δοκιμάζουμε τις δημιουργίες μας! Για παιδιά ηλικίας 4 έως 6 ετών.

Σάββατο 12:00-13:00

30 ευρώ/ μήνα 

 

  • Νήμα και κλωστή

Εκπαιδευτικό εργαστήρι με σεμινάρια ραπτικής και διαφορετικών τεχνικών πλεξίματος. Ένα εργαστήρι που βοηθάει τα παιδιά να δημιουργήσουν, να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και να βιώσουν την χαρά μέσα από τις μοναδικές τους δημιουργίες! Για παιδιά από 6 ετών.

Δευτέρα και Τετάρτη 17:15-18:00

30 ευρώ/ μήνα

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

διαφήμιση

Πληροφορίες χώρου

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.