Ονειροπαγίδα - Τα καλλιτεχνικά τμήματα – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Ονειροπαγίδα – Τα καλλιτεχνικά τμήματα

1. Λέσχη παραμυθιού 
 
Αφήγηση και δραματοποίηση παραμυθιού με ιστορίες για δράκους και νεράιδες, για σούπερ ήρωες και πιο σούπερ ήρωες της διπλανής πόρτας, για χώρες μακρινές και για χρόνους διαφορετικούς, όπου τα παιδιά θα έχουν τη ευκαιρία να παίξουν, να ταξιδέψουν, να κατασκευάσουν και να γίνουν όλοι μαζί μία παρέα.
Όπως και πέρυσι θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις σε μουσεία, θα φιλοξενηθούν άνθρωποι που αγαπούν το βιβλίο για να μοιραστούν τις εμπειρίες τους μαζί με τα παιδιά.
κάθε Σάββατο 10:00 -11:00
Ηλικίες: 3,5-6,5 ετών
Κόστος: 15€ / μήνα
 
2.Θεατρικό παιχνίδι
 
Το θεατρικό παιχνίδι είναι ένα δημιουργικό ταξίδι σε χώρες παραμυθένιες με στόχο κάθε παιδί στο τέλος της διαδρομής να αποκτήσει αυτοπεποίθηση, αυτογνωσία, φαντασία και τον χάρτη με τα μονοπάτια που θα το οδηγήσουν στην ευτυχία!
Τα παιδιά αγαπούν το θεατρικό παιχνίδι γιατί πρόκειται για μια ομαδική διαδικασία που τους δίνει την δυνατότητα να συνεργάζονται και να αλληλοϋποστηρίζονται στην προσπάθεια τους να δημιουργήσουν κάτι από κοινού. Εξάλλου κάθε παιδί που συμμετέχει στο θεατρικό παιχνίδι νιώθει ευτυχισμένο γιατί είναι ελεύθερο να βρίσκει τρόπους να εκφράζεται:  να χαίρεται, να λυπάται, να θυμώνει, να ενθουσιάζεται, να μεταμορφώνει, να δημιουργεί, να αυτοοριοθετείται κατανοώντας τις ανάγκες και τις δυνατότητες και των συνανθρώπων του!
Γι’ αυτό όλο και περισσότερα παιδιά και γονείς επιλέγουν το θεατρικό παιχνίδι!
Υπεύθυνη: Κωνσταντίνα Αντωνοπούλου – Ηθοποιός με μεγάλη εμπειρία στις παιδικές θεατρικές παραστάσεις. 
2 Τμήματα
Ηλικίες: 3,5 – 6,5 ετών – Κάθε Σάββατο 11:00 – 12:15
Ηλικίες: 7 – 12 ετών – Κάθε Σάββατο 12:30 – 14:00
Κόστος: 20€ / μήνα

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

διαφήμιση

Πληροφορίες χώρου

Ονειροπαγίδα

Βιβλιοπωλείο

Βασ. Γεωργίου 33, Ωραιόκαστρο, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 698814

Links: Facebook

Προβολή στους Χάρτες Google

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ:
Νο 56

Τι υπάρχει κοντά

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.