Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Καλαμαριάς - Τα καλοκαιρινά τμήματα – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Καλαμαριάς – Τα καλοκαιρινά τμήματα

Summer Camp 2019!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης οργανώνει μια αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία για παιδιά από 7 ετών, γεμάτη ιστιοπλοΐα, κολύμπι, Κωπηλασία , Κανόε-καγιάκ, πινγκ πονγκ, μαθήματα Κυκλοφοριακής Αγωγής, Ψυχαγωγικά Παιχνίδια αλλά και πολλές εκπλήξεις!

 

Ιστιοπλοΐα, Κολύμβηση, Κανόε-Καγιάκ, Κωπηλασία και πολύ παιχνίδι!

Βασικός πυρήνας του προγράμματος είναι το υγρό στοιχείο! Στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του Ομίλου τα παιδιά θα έχουν την μοναδική ευκαιρία, πάντα υπό την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών, να δοκιμάσουν διαφορετικές αθλητικές δραστηριότητες όπως ιστιοπλοΐα, κολύμβηση, κωπηλασία, κανόε-καγιάκ, με στόχο να αναπτύξουν δεξιότητες και να τονώσουν την αυτοπεποίθηση τους, διασκεδάζοντας μέσω του αθλητισμού. Στην ιστιοπλοΐα, εκτός από το θεωρητικό κομμάτι, θα πάρουν τις βασικές αρχές ώστε να μπορούν να χειρίζονται το σκάφος μόνα τους με ασφάλεια! Στην κωπηλασία, όπως και στο κανόε – καγιάκ, με ειδικά εκπαιδευτικά σκάφη, θα πάρουν τις πρώτες τους εμπειρίες μέσα στη θάλασσα, με απόλυτη ασφάλεια!

Τα παιδιά, για να συμμετέχουν, δεν χρειάζεται να έχουν κάποια προηγούμενη εμπειρία ιστιοπλοΐας ή κωπηλασίας ή κολύμβησης σε πισίνα και δεν είναι απαραίτητο να είναι μέλη του ομίλου. Όλος ο βασικός εξοπλισμός, συμπεριλαμβανομένων των σκαφών, παρέχεται από τον Όμιλο. Βασική προϋπόθεση για να συμμετέχουν τα παιδιά είναι να μπορούν να επιπλέουν.

Θα πραγματοποιηθούν 9 περίοδοι της 1 εβδομάδας (Δευτέρα έως Παρασκευή):

  • 18-21 Ιουνίου (Τρίτη-Παρασκευή)
  • 24-28 Ιουνίου
  • 1-5 Ιουλίου
  • 8-12 Ιουλίου
  • 15-19 Ιουλίου
  • 22-26 Ιουλίου
  • 19-23 Αυγούστου
  • 26-30 Αυγούστου
  • 2-6 Σεπτεμβρίου

 

Το Πρόγραμμα του Camp

Το πρόγραμμα ξεκινάει καθημερινά 8:00 το πρωί και ολοκληρώνεται στις 14:00. Στη συνέχεια 14:00-15:30 πραγματοποιούνται  δημιουργικές δραστηριότητες και ελεύθερο παιχνίδι για όλα τα παιδιά. Στη διάρκεια της μέρας τα παιδιά θα έχουν επαφή με το θαλάσσιο στοιχείο κάνοντας μαθήματα κωπηλασίας, κανόε-καγιάκ και ιστιοπλοΐας σε καθημερινή βάση. Δύο φορές την εβδομάδα τα παιδιά θα επισκέπτονται το κολυμβητήριο, όπου έμπειροι προπονητές θα τους μαθαίνουν βασικές τεχνικές μέσα από το παιχνίδι ή θα εξασκούν τις ήδη υπάρχουσες γνώσεις τους. Κάθε Πέμπτη θα επισκέπτονται το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, όπου θα παίζουν παιχνίδια ομαδικά και θα έρχονται σε επαφή με βασικές αρχές του κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Μια φορά την εβδομάδα θα επισκέπτονται το χώρο της πλαζ, όπου θα παίζουν παιχνίδια στην άμμο  και θα συμμετέχουν σε ομαδικές και ατομικές δραστηριότητες χωρισμένα σε ηλικιακές ομάδες.

Το κόστος συμμετοχής για 1 εβδομάδα είναι 100€ (πρώτη περίοδος 80€) μέσα στα οποία περιλαμβάνει δεκατιανό και σάντουιτς με χυμό καθημερινά. Ειδικές εκπτώσεις: για παιδιά που θα συμμετέχουν από 2 εβδομάδες και πάνω έκπτωση 10% , έκπτωση 10% στα δύο αδέρφια και 15% στο τρίτο της ίδιας οικογένειας. Στη περίπτωση της ομαδικής  εγγραφής για δέκα παιδιά, με δική σας πρωτοβουλία, υπάρχει έκπτωση 15% στο βασικό κόστος, για όλα τα παιδιά της ομάδας. Έκπτωση 10% για εγγραφές έως 20 Μαΐου. Εκπτώσεις υπάρχουν για τα παιδιά που είναι αθλητές του  ομίλου όπως και για παιδιά μελών του ομίλου.

Η εξόφληση γίνεται μέχρι τη πρώτη μέρα κάθε περιόδου.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες για αυτό και οι κρατήσεις θα πρέπει να γίνονται όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Για κρατήσεις θέσεων σε κάποια από τις περιόδους συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, https://naokth.gr/summer-camp-2019/.

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

Πληροφορίες χώρου

Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης

Μικρό Έμβολο, Καλαμαριά , 55110, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 454111 - 2310454533 - 2310454155

Email: naokth@otenet.gr

Links: http://naokth.gr/

Προβολή στους Χάρτες Google

Τι υπάρχει κοντά

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.