Up Move & Play - Τα αθλητικά τμήματα – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Up Move & Play – Τα αθλητικά τμήματα

Σε αυτόν τον πολυχώρο εκγύμνασης λειτουργούν τόσο παιδικά τμήματα όσο και τμήματα ενηλίκων για τους γονείς που θέλουν παράλληλα με τα παιδιά τους να ασκηθούν μέσα από πρωτοποριακά προγράμματα.

Τα παιδικά τμήματα χωρίζονται ηλικιακά σε τρία γκρουπ, στο kids play junior, το kids play και το upper kids play, το μάθημα διαρκεί μία ώρα και πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη στις 17:30, στις 18:30 και στις 19:30 αντίστοιχα.

Επίσης λειτουργούν καθημερινά τμήματα αναρρίχησης, όπου τα παιδιά μπορούν να εξασκήσουν τις αναρριχητικές τους ικανότητες σε μία εσωτερική πίστα ύψους 6 μέτρων. Τα γκρουπάκια της αναρρίχησης είναι των τεσσάρων ατόμων, διαρκούν μία ώρα και πραγματοποιούνται από πιστοποιημένο προσωπικό στην ασφάλεια των αναρριχητών.

Κάθε παιδί που θα εγγραφεί στο Up έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί το τμήμα της ηλικίας του τρεις φορές την εβδομάδα και μία φορά την εβδομάδα να κλείνει θέση για αναρρίχηση.

Λίγα λόγια για το KidsPlay

Το  KIDSPLAY είναι ένα αθλητικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο δημιουργήθηκε με βάση τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των παιδιών από την προσχολική μέχρι την προεφηβική ηλικία. Βασικός και πρωταρχικός σκοπός είναι τα παιδιά να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τον αθλητισμό φέρνοντάς τα σε επαφή με τα περισσότερα αθλήματα και με άπειρες αθλητικές δραστηριότητες μέσα όμως από το παιχνίδι, τη χαρά και τη διασκέδαση.

 

  • KIDS PLAY jr (προσχολικής ηλικίας 2.5 – 5 ετών)

Στο  KIDS PLAY jr γίνεται εισαγωγή στα περισσότερα των αθλημάτων, επίδειξη και εκμάθηση των δεξιοτήτων και παιγνιώδεις δραστηριότητες του κάθε αθλήματος. Επίσης σκυταλοδρομίες, κινητικές δεξιότητες και παιδαγωγικά παιχνίδια είναι αναπόσπαστο κομμάτι σε κάθε μάθημα. Εδώ δεν υπάρχουν τυποποιημένες ασκήσεις και επαναλήψεις των ίδιων και των ίδιων τεχνικών. Μέσα από το παιχνίδι και τον πλουραλισμό των ερεθισμάτων βελτιώνονται οι κινητικές δεξιότητες και οι αθλητικές ικανότητες των παιδιών με απώτερο σκοπό τα παιδιά να αγαπήσουν τον αθλητισμό και να αποκτήσουν ένα ευρύ κινητικό υπόβαθρο ως κοινωνικό εφόδιο και βάση για τη συμμετοχή σε διάφορες δραστηριότητες στο μέλλον.

 

  • KIDSPLAY(μέσης παιδικής ηλικίας 6-8 ετών)

Το επόμενο ηλικιακά τμήμα είναι το KIDS PLAY . Στο ιδανικό περιβάλλον του χώρου του UP τα παιδιά ηλικίας 6 έως 8 ετών μεταβαίνουν από την εισαγωγή και γνωριμία των αθλημάτων στην εκμάθησή τους και στην βελτίωση όλων των ειδικών κινητικών δεξιοτήτων που απαρτίζουν το κάθε άθλημα ξεχωριστά μέσα από στοχευμένες προπονήσεις, ενώ παράλληλα βελτιώνουν όλες τις γενικές τους δεξιότητες και μεγιστοποιούν την αθλητική τους απόδοση. To παιχνίδι συνεχίζει να είναι το βασικό συστατικό τόσο της εκμάθησης των αθλημάτων όσο κυρίως των υπόλοιπων αθλητικών δραστηριοτήτων. Σκυταλοδρομίες, παιδαγωγικά παιχνίδια, στίβος μάχης ανεβαίνουν σε επίπεδο δυσκολίας και συναρπάζουν τους μικρούς μας φίλους.

 

  • Up-per KIDSPLAY (προεφηβικής ηλικίας 9 – 12 ετών)

Τώρα το KidsPlay προχωράει ένα βήμα περισσότερο. Τα παιδιά ηλικίας 9 έως 12 ετών έχουν την δυνατότητα μέσα από αυτό το πρόγραμμα να εξασκήσουν τις ικανότητές τους σε μέγιστο βαθμό, να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση, την δύναμη, την αντοχή, την ευλυγισία, την ταχυδύναμή τους και όλες τους τις αθλητικές τους ικανότητες. Οι δραστηριότητες προσαρμόζονται σε αυτή την ηλικιακή ομάδα όπως επίσης και το παιχνίδι που δε λείπει φυσικά και από αυτό το τμήμα.

 

KidsClimbUP | Τοίχος αναρρίχησης

Η αναρρίχηση μας προσφέρει τη δυνατότητα αύξησης και βελτίωσης της αυτοπεποίθησης μας, την ενδυνάμωση των άκρων και του κορμού μας, την αύξηση και βελτίωση της ισορροπίας μας καθώς και του προσανατολισμού μας στο χώρο. Στο χώρο του UP θα βρείτε μια εξαιρετική πίστα και προσωπικό με πιστοποίηση στην ασφάλεια των αναρριχητών όπου τα παιδιά θα μπορέσουν να αναπτύξουν τις παραπάνω δεξιότητες και να μυηθούν στην τέχνη της αναρρίχησης.

Προγράμματα για τους ενήλικες που πραγματοποιούνται στο UP:

Yoga

Pilates

TRX

Circuit training

Cross UP

Under 30min

Ballet Body

Animal movement

Τις ώρες όλων των παιδικών προγραμμάτων πάντα υπάρχει παράλληλα ένα από τα παραπάνω προγράμματα για τους ενδιαφερόμενους γονείς. Δείτε το πρόγραμμα εδώ.

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

διαφήμιση

Πληροφορίες χώρου

Up Move & Play Αrea

Γεωργίου Γεννηματά 55, Καλαμαριά, 55132, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 805 040

Email: info@upmoveplay.gr

Links: http://upmoveplay.gr/

Προβολή στους Χάρτες Google

Τι υπάρχει κοντά

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.