Kids' Fun Factory - Τα εργαστήρια κίνησης – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Kids’ Fun Factory – Τα εργαστήρια κίνησης

Το Kids Fun Factory είναι ένας σύγχρονος fun & educational χώρος όπου ειδικά εκπαιδευμένες παιδαγωγοί, παιδοψυχολόγοι, γυμναστές, μουσικοί και θεατρολόγοι αναλαμβάνουν την απασχόληση των παιδιών μέσα από βιωματικά εργαστήρια! Τα προγράμματα του Kids Fun Factory, απευθύνονται σε παιδιά από 2-12 ετών.

Στο Kids Fun Factory οι γονείς μπορούν απολαύσουν το ρόφημά τους σε έναν υπέροχα διαμορφωμένο χώρο, ενώ παρακολουθούν τα παιδιά τους να παίζουν!

Ακολουθούν τα επιμορφωτικά προγράμματα του Kids’ Fun Factory ενώ στο τέλος θα βρείτε το ημερήσιο πρόγραμμα, το οποίο ανανεώνεται κάθε εβδομάδα, ώστε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Τα εργαστήρια

Ανεμοστρόβιλος

Είναι ένα χορευτικό πρόγραμμα για μικρά και μεγάλα παιδιά που συμβάλλει στην φυσική κατάσταση τους.
Ψηλά στον ουρανό
Ένα πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους που περιλαμβάνει εναλλαγή παιχνιδιών χρησιμοποιώντας ένα πολύχρωμο πανί. Τα παιδιά ψυχαγωγούνται, συνδυάζουν μουσικά ακούσματα με κινήσεις, μαθαίνουν χρώματα και εξασκούν την αδρή κινητικότητα τους.
Μικροί μπαλαδόροι
Κινητικά παιχνίδια, ατομικά ή ομαδικά, με μπάλες και μπαλόνια. Καλλιεργείται η ομαδικότητα, η συνεργασία αλλά και μια καλή φυσική κατάσταση του παιδιού.
Φτου και βγαίνω
Παραδοσιακά παιχνίδια, κυρίως κινητικά, εμπνευσμένα από την παλιά καλή εποχή. Το παιδί πετυχαίνει μια πολύπλευρη ανάπτυξη, τόσο στο νου όσο και στο σώμα, μαθαίνοντας παράλληλα την έννοια της ομαδικότητας και της συνεργασίας.

run-ίστες

Κινητικό εργαστήριο που αποτελείται από 8 διαφορετικά παιχνίδια. Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου τα παιδιά θα πρέπει να συνεργαστούν για να καταφέρουν να φέρουν εις πέρας όλες τις δοκιμασίες, θα πάρουν μια γεύση από σοκολάτα, θα παίξουν με χρώματα και με μπάλες, θα χρησιμοποιήσουν όλα τε μέρη του σώματος του σε όλα τα παιχνίδια και θα δοκιμαστούν στην ισορροπία.

movetopia

Κινητικό εργαστήριο που αποτελείται από 7 διαφορετικά και πρωτότυπα παιχνίδια. Στο εργαστήριο αυτό τα παιδιά θα φτιάξουν γιγάντια βραχιόλια, θα παίξουν με σαντιγί, χρωματιστά σοκολατιά, χαρτομάντιλα, μπουκάλια κ.α.

magic motion

Κινητικό εργαστήριο που αποτελείται από 7 διαφορετικά παιχνίδια. Στο εργαστήριο αυτό τα παιδιά θα παίξουν πολλά κινητικά παιχνίδια με εμπόδια και στόχους, θα φάνε ζελεδάκια, θα κινηθούν και θα χορέψουν με πολύ μουσική, θα παίξουν με χρωματιστά μπαλάκια κ.α.

 

είμαστε στον αέρα

Αυτό το εργαστήριο είναι μια παραλλαγή του εργαστηρίου Amelie που το παιδί κάνει κούνια και ζωγραφίζει. Στην κινητική Amelie το παιδί κάνει κούνια αλλά αντί για ζωγραφική θα πρέπει να περάσει διάφορες δοκιμασίες. Θα μεταφέρει κορύνες, μπάλες, σχήματα, θα παίξει μπάσκετ,θα συνεργαστεί με την ομάδα του κ.α.

_____________________________________________________________

Κάθε εβδομάδα το πρόγραμμα του Kids’ Fun Factory ανανεώνεται. Ενημερωθείτε εδώ για το εβδομαδιαίο το πρόγραμμα. Κάθε παιδί μπορεί να συμμετέχει σε  3 ημερήσια βιωματικά εργαστήρια με κόστος 7€, το οποίο περιλαμβάνει ένα τοστ και ένα χυμό.

Ενημερωθείτε για τη μηνιαία κάρτα, που περιλαμβάνει απεριόριστες επισκέψεις.

 

 

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

διαφήμιση

Πληροφορίες χώρου

Kid’s Fun Factory

Σύγχρονο spot για όλη την οικογένεια

Ν. Λεοντίδη 6, Πανόραμα, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2311 287888

Email: info@kidsfunfactory.gr

Links: Website, Facebook, Instagram

Προβολή στους Χάρτες Google

Ωράριο λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή:
17:00 - 22:00
Σάββατο - Κυριακή:
10:00 - 22:00

Ο χώρος δε διαθέτει ιδιωτικό Parking, αλλά βρίσκεται σε σημείο όπου υπάρχει αρκετός ελεύθερος χώρος για στάθμευση αυτοκινήτων

Τι υπάρχει κοντά

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.