Kids' Fun Factory - Τα επιμορφωτικά εργαστήρια – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Kids’ Fun Factory – Τα επιμορφωτικά εργαστήρια

Το Kids Fun Factory είναι ένας σύγχρονος fun & educational χώρος όπου ειδικά εκπαιδευμένες παιδαγωγοί, παιδοψυχολόγοι, γυμναστές, μουσικοί και θεατρολόγοι αναλαμβάνουν την απασχόληση των παιδιών μέσα από βιωματικά εργαστήρια! Τα προγράμματα του Kids Fun Factory, απευθύνονται σε παιδιά από 2-12 ετών.

Στο Kids Fun Factory οι γονείς μπορούν απολαύσουν το ρόφημά τους σε έναν υπέροχα διαμορφωμένο χώρο, ενώ παρακολουθούν τα παιδιά τους να παίζουν!

Ακολουθούν τα επιμορφωτικά προγράμματα του Kids’ Fun Factory ενώ στο τέλος θα βρείτε το ημερήσιο πρόγραμμα, το οποίο ανανεώνεται κάθε εβδομάδα, ώστε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

 

Τα εργαστήρια

Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα
Ένα πρόγραμμα για τους πλανήτες, που προσεγγίζονται μέσα από βιωματικά παιχνίδια και εικαστικές δραστηριότητες. Το παιδί προσεγγίζει και αντιλαμβάνεται το περιβάλλον και τον κόσμο γύρω του, μέσα από ένα διασκεδαστικό ταξίδι στο σύμπαν.
Άμπρα κατάμπρα
 Ένα εργαστήρι που περιλαμβάνει φυσικές επιστήμες και πειράματα. Με βιωματικό τρόπο χρησιμοποιώντας απτά υλικά, Οι μικροί επιστήμονες παρατηρούν τα φυσικά φαινόμενα, αποκτώντας έτσι μία πρώτη επαφή με τις έννοιες της φυσικής επιστήμης.
Μικροί κηπουροί
Πρόγραμμα κηπουρικής, όπου το παιδί με βιωματικό τρόπο έρχεται σε επαφή με όλα τα στάδια εξέλιξης ενός φυτού, από την εισφορά μέχρι το άνθος.
Τσελεμεντές
Τα  Παιδιά μεταμορφώνονται σε σεφ, όπου μέσα από τον κόσμο της μαγειρικής και την ζαχαροπλαστικής τέχνης εκφράζονται και χρησιμοποιούν την φαντασία τους. Γεύονται πρωτόγνωρα υλικά, αναπτύσσουν λεπτούς χειρισμούς, συνεργάζονται και έρχονται σε επαφή με μαθηματικές έννοιες και φυσικές επιστήμες.
Ψάχνοντας τον Σέρλοκ
 Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι αναζήτηση του κρυμμένου θησαυρού του, με τη βοήθεια ενός χαρτί και των στοιχείων μέσα από δοκιμασίες. Τα παιδιά εξασκούν την συνεργασία και την ομαδικότητα τους, μαθαίνουν να αποκρυπτογραφούν έναν χάρτη και να ακολουθούν μία αλληλουχία δοκιμασιών.
Sensory play
Με ξεχωριστό εργαστήρι το οποίο θα φωτίσει τα μάτια όλων των μικρών μας φίλων. Τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με πλαστελίνη, καλαμάκια, χοντρό αλάτι, χάντρες, χρώματα και πολλά άλλα μικρά αντικείμενα, με τα οποία θα διεγείρουν αισθήσεις, όπως η αφή και η όραση πάνω σε φωτιζόμενα κουτιά.  Με τα υλικά αυτά θα κληθούν να κατασκευάσουν, να ξεχωρίσουν, να δημιουργήσουν, και να έρθουν σε επαφή με προ μαθηματικές έννοιες αναπτύσσοντας την λεπτή κινητικότητα τους.
Εξαφανιζόλ
 Μια επιστροφή στην εποχή των δεινοσαύρων. Έλα εκπαιδευτικό εργαστήρι το οποίο θα οδηγήσει τα παιδιά στα ίχνη τους. Μέσα από κατάλληλο εποπτικό υλικό, τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες και τα κινητικά παιχνίδια τα παιδιά ως παλαιοντολόγοι ανακαλύπτουν τα διάφορα είδη των δεινοσαύρων, την ιστορία και τον πολιτισμό τους, ενώ ταυτόχρονα καλλιεργούνται η φαντασία, η ομαδικότητα, η συνεργασία.
Ευ αγωνίζεσθαι
Ένα πρόγραμμα που τα παιδιά μαθαίνουν τα ολυμπιακά αθλήματα.  Μέσα μια διαδικασία παιχνιδιών, μαθαίνουν τους κανόνες και τον τρόπο που παίζεται ένα Ολυμπιακό άθλημα . Ακόμα καλλιεργείται ο σεβασμός για τους συναγωνιστές του και αναπτύσσεται το πνεύμα της συνεργασίας.
Xl επιτραπέζια
Επιτραπέζια παιχνίδια στο πάτωμα, όπου τα παιδιά γίνονται τα πουλιά  – παίκτες. Είναι προσαρμοσμένα σε κάθε ηλικία, καθώς περιλαμβάνει παιχνίδια με αριθμούς και με χρώματα. Το παιδί μαθαίνει να ακολουθεί κανόνες και να συνεργάζεται, ενώ ταυτόχρονα εξασκεί νου και σκέψη.
_____________________________________

Κάθε εβδομάδα το πρόγραμμα του Kids’ Fun Factory ανανεώνεται. Ενημερωθείτε εδώ για το εβδομαδιαίο το πρόγραμμα. Κάθε παιδί μπορεί να συμμετέχει σε  3 ημερήσια βιωματικά εργαστήρια με κόστος 7€, το οποίο περιλαμβάνει ένα τοστ και ένα χυμό.

Ενημερωθείτε για τη μηνιαία κάρτα, που περιλαμβάνει απεριόριστες επισκέψεις.

 

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

διαφήμιση

Πληροφορίες χώρου

Kid’s Fun Factory

Σύγχρονο spot για όλη την οικογένεια

Ν. Λεοντίδη 6, Πανόραμα, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2311 287888

Email: info@kidsfunfactory.gr

Links: Website, Facebook, Instagram

Προβολή στους Χάρτες Google

Ωράριο λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή:
17:00 - 22:00
Σάββατο - Κυριακή:
10:00 - 22:00

Ο χώρος δε διαθέτει ιδιωτικό Parking, αλλά βρίσκεται σε σημείο όπου υπάρχει αρκετός ελεύθερος χώρος για στάθμευση αυτοκινήτων

Τι υπάρχει κοντά

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.